Het SteriShield™ Delivery System

Het SteriShield™ Delivery System

Het gesloten en gevalideerde spraysysteem van Ecolab

Een doeltreffend reinigings- en desinfectieprogramma in gecontroleerde omgevingen is van cruciaal belang om de kwaliteit en veiligheid van producten in de farmaceutische industrie te handhaven. Het gesloten en gevalideerde spraysysteem van SteriShield™ Delivery System (SDS) houdt de inhoud steriel tijdens gebruik, waardoor het een ideale oplossing is om kritische ruimtes zoals cleanrooms te reinigen en te desinfecteren.
Het SteriShield™ Delivery System

Typische sprays zoals conventionele spraysystemen en spuitbussen kunnen verschillende aspecten van uw bedrijf in gevaar brengen, zoals de gezondheid en veiligheid van uw werknemers, de gebruikskosten/winstgevendheid, de kwaliteit van het product en de naleving van de regelgeving.

Het SteriShield™ Delivery System (SDS) bevat een unieke combinatie met een zakje in de fles en een gepatenteerd trekkersysteem. Dit is speciaal ontworpen om deze uitdagingen aan te gaan. Het systeem is volledig gesloten en zorgt ervoor dat er tijdens het gebruik geen verontreiniging in de fles kan komen tijdens. Zowel de fles als de trekker zijn ontworpen om luchtaanzuiging te voorkomen, waardoor de vloeistof altijd steriel blijft.

Sterishield™ + Klercide™ = Hygiënisch en veilig

Het Klercide™-programma van Ecolab bestaat uit een breed scala aan producten en diensten die aan uw belangrijkste behoeften op het gebied van reiniging en desinfectie van cleanrooms voldoen en zo de veiligheid van de patiënt, de kwaliteit van het product, de naleving van de regelgeving, de gezondheid en veiligheid van de werknemers en de operationele efficiëntie waarborgen.

Gegarandeerd steriel
De gepatenteerde en unieke SDS-trekker vormt een volledige afdichting, waardoor er geen lucht meer in de fles kan worden gezogen. Dit elimineert niet alleen het risico op microbiële besmetting in kritische vul-/afwerkingsgebieden, maar ook op chemische verontreinigingen in andere zones waar poeders of aërosols aanwezig zijn.
Two spray bottles: standard trigger spray with no vacuum = system is not closed. SDS trigger spray with vacuum = system is closed.
Getest en gevalideerd
Er is een combinatie van vacuümtesten, nutriëntentesten en deeltjestesten uitgevoerd om de zekerheid van een volledig gevalideerd doseersysteem te garanderen, waardoor een lange houdbaarheid en gemoedsrust worden gegarandeerd. Voor elk van deze testen is er een volledige dataset beschikbaar. Contacteer ons voor meer informatie.
Delivery System Comparison chart
Vergelijking overdrachtsystemen
Spuitbussen en conventionele trekkersystemen kunnen risico's inhouden voor uw activiteiten. Het SDS biedt de voordelen van belangrijke reinigings- en desinfectiecriteria door de integriteit van het product te behouden, de risico's voor de operatoren te minimaliseren, aan de wettelijke eisen te voldoen en een kosteneffectieve oplossing te bieden. Contacteer ons om meer te weten te komen over SDS in vergelijking met conventionele systemen.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.