Toolkit voor bedwantsen

Toolkit voor bedwantsen

Wees proactief - bescherm uw bedrijf en uw gasten tegen bedwantsen.

Bedwantsen in hotels zijn een ongedierte dat veel uitdagingen oplevert binnen de horeca. De ernstige aard van bedwantsplagen en de financiële gevolgen van bedwantsen vereisen een grondige aanpak. Bedwantsen bestrijden vormt een uitdaging, maar Ecolab kan hulp bieden. Werk samen met Ecolab Pest Elimination om uw merk, gasten en medewerkers te beschermen.

Ken de feiten over bedwantsen
Nadat de bedwants jarenlang vrijwel verdwenen was uit de horecabranche, is hij nu weer terug en wordt hij aangetroffen in zelfs de meest exclusieve hotels en resorts. Weten hoe u van bedwantsen afkomt is cruciaal, maar een plaag stoppen voordat die zich voordoet kan de reputatie van uw merk van de ondergang redden. Dat is waarom meer hotels proactief handelen als het gaat om het herkennen van de tekenen van bedwantsplagen en zorgen dat ze zo snel en efficiënt mogelijk worden beheerst en bestreden.
Ongedierte en bedwantsen in hotels
Luister naar wat gasten te zeggen hebben
Gemakkelijke toegang tot online beoordelingen van gasten betekent dat één bedwants of een ander incident met ongedierte uw merk in gevaar kan brengen. Een willekeurige steekproef van hotelgasten onthult verrassend veelvoorkomende verhalen over ongedierte. Bekijk de video om te weten te komen wat gasten echt lastig vinden tijdens hun hotelervaringen, hoe ze erop reageren en waarom een ongediertevrije omgeving voor u een prioriteit zou moeten zijn.
Oplossingen en trainingtools voor bedwantsen
Bedwantsen kunnen uw merk schade berokkenen en hoewel het niet mogelijk is om te voorkomen dat bedwantsen via mensen of hun eigendommen uw pand binnenkomen, kan Ecolab u helpen proactief te zijn in de juiste beheersing van bedwantsen door de tekenen te herkennen en mogelijke plagen aan te pakken.
Reduceer het niet beschikbaar zijn van kamers met tot wel 9 dagen
Bedwantsbehandelingen van Ecolab helpen het niet beschikbaar zijn van kamers met tot 9 dagen per incident te verlagen en leiden tot een totale kostenbesparing van tot 36%.

Partners die u kunt vertrouwen

Ecolab Bed Bug Image
Het verschil van Ecolab
Wanneer u samenwerkt met Ecolab, kunnen inzichten worden verzameld, geanalyseerd en de uitkomsten worden toegepast om proactief bedwantsen en ander ongedierte te voorkomen.
Het antwoord van Ecolab op CDC-rapport
Het antwoord van Ecolab op het rapport van het Amerikaanse CDC over ziektes gerelateerd aan insecticiden die worden gebruikt om bedwantsen te bestrijden.
De American Hotel and Lodging Association

De American Hotel and Lodging Association (AHLA) is een vakorganisatie die organisaties van hoteleigenaren vertegenwoordigt.

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.