Uitdagende tijden het hoofd bieden

Hoewel we nog niet weten wanneer, er komt een einde aan de COVID-19-pandemie. Tot het zover is, navigeren bedrijven van groot tot klein, in alle sectoren en overal ter wereld door onbekend terrein. 

Ecolab is er om te helpen.

In welke fase van de pandemie u nu ook zit, wij zullen met u samenwerken om de gevolgen te beheersen en u efficiënt te laten werken, op een manier die het infectierisico voor uw klanten en medewerkers zoveel mogelijk beperkt en uw bedrijf veerkrachtig maakt.

Ondersteund door onze oplossingen en expertise in de sector en gezondheidszorg zult u zich er klaar voor voelen om uw klanten weer te verwelkomen en te voldoen aan hogere eisen op het gebied van veiligheid, hygiëne en gezondheid terwijl betere tijden aanbreken.

 

_

Wat kan mijn bedrijf doen tegen COVID-19?

Of u nu de deuren weer opent, te maken heeft met nieuwe protocollen of u opmaakt om klanten en medewerkers voor de eerste of tweede keer te verwelkomen, Ecolab kan helpen met het verstrekken van desinfecterende producten en training. Daarnaast bieden we ook nalevingsvoorlichting voor uw bedrijf. Word geïnformeerd over branchespecifieke expertise, bronnen en informatie, en meld u aan om op de hoogte te blijven van de meest recente informatie over COVID-19.

 

_

_

Onze experts vertellen u meer

CDC Corona virus image, photo credit, Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM.
Q&A over coronavirus met experts van Ecolab

Dit coronavirus is nieuw en wat we erover weten verandert continu. Onze volksgezondheidsexperts geven advies en informatie over de meestgestelde vragen over COVID-19. Raadpleeg uw branchepagina voor bedrijfsspecifieke informatie van onze experts.

WEBINAR: VOLKSGEZONDHEID IS BELANGRIJK: INZICHT IN HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Experts van Ecolab bespreken COVID-19 en hoe de gezondheidszorg, langetermijnzorg, hotels, restaurants en voedsel- en drankverwerkende bedrijven actie kunnen ondernemen om werknemers en klanten te beschermen. In deze webinar van een uur is 30 minuten aan Q&A-sessies opgenomen met experts van Ecolab over bedrijfsspecifieke maatregelen. 

Cleaning workplace
5 praktische stappen om uw werkomgeving te beschermen tegen het coronavirus

Ontdek meer over de beheersbare, praktische stappen die u kunt zetten om de hygiëne in de werkomgeving aanzienlijk te verbeteren. Door Dr. Ruth Petran, VP Research, Development & Engineering, Food Safety and Public Health bij Ecolab.

Wat kan ik doen om COVID-19 te helpen bestrijden? 

Neem maatregelen: Richt u op standaard infectiebeperkende praktijken, training en naleving.

Hand washing and environmental cleaning to protect against covid-19 infographic.
Persoonlijke hygiëne
Hand washing and environmental cleaning to protect against covid-19 infographic.
Oppervlakkenhygiëne