1. Home
  2. COVID-19 bestrijden - Ecolab helpt bij reiniging, desinfectie en processen

Op een veilige manier in een dringende behoefte voorzien
We ondersteunen de eerstelijnsmedewerkers die onze reinigings- en desinfectieoplossingen gebruiken om een goede handhygiëne te handhaven, en oppervlakken, gereedschappen en apparatuur schoon te houden, zodat ze patiënten gezond kunnen houden, voedsel veilig kunnen produceren en bereiden, en kritieke infrastructuur soepel kunnen laten draaien.


Onze medewerkers beschermen
Om onze medewerkers en hun gezinnen te helpen beschermen, hebben we degenen die thuis kunnen werken gevraagd om dit te doen, hebben we aanvullende protocollen voor sociale afstand en reiniging ingevoerd in onze faciliteiten, en hebben we onze medewerkers in het veld voorzien van begeleiding, training en persoonlijke beschermingsmiddelen.


Veilig op locatie werken
Voor medewerkers die op locatie werken om klanten te bedienen die essentiële services bieden, hebben we specifieke protocollen opgesteld om hun veiligheid en de veiligheid van onze klanten te garanderen.

Lees de blog van de CEO van Ecolab

_

Hoe kan mijn bedrijf het coronavirus bestrijden?

Werk samen met uw Ecolab-team om te bepalen welke desinfecterende producten, opleidingen en educatiemogelijkheden op het gebied van compliance geschikt zijn voor uw bedrijf. Word geïnformeerd over branchespecifieke expertise, bronnen en informatie, en meld u aan om op de hoogte te blijven van de meest recente informatie over COVID-19.

 

_

_

Kom meer te weten van onze experts

CDC Corona virus image, photo credit, Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM.
Q&A over coronavirus met experts van Ecolab

Dit coronavirus is nieuw en wat we erover weten verandert continu. Onze volksgezondheidsexperts geven advies en informatie over de meestgestelde vragen over COVID-19. Raadpleeg uw branchepagina voor bedrijfsspecifieke informatie van onze experts.

WEBINAR: VOLKSGEZONDHEID IS BELANGRIJK: INZICHT IN HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Experts van Ecolab bespreken COVID-19 en hoe de gezondheidszorg, langetermijnzorg, hotels, restaurants en voedsel- en drankverwerkende bedrijven actie kunnen ondernemen om werknemers en klanten te beschermen. In deze webinar van een uur is 30 minuten aan Q&A-sessies opgenomen met experts van Ecolab over bedrijfsspecifieke maatregelen. 

Cleaning workplace
5 praktische stappen om uw werkomgeving te beschermen tegen het coronavirus

Ontdek meer over de beheersbare, praktische stappen die u kunt zetten om de hygiëne in de werkomgeving aanzienlijk te verbeteren. Door Dr. Ruth Petran, VP Research, Development & Engineering, Food Safety and Public Health bij Ecolab.

Wat kan ik doen om COVID-19 te helpen bestrijden?

Neem maatregelen: Richt u op standaard infectiebeperkende praktijken, training en naleving.

Hand washing and environmental cleaning to protect against covid-19 infographic.
persoonlijke hygiëne
Hand washing and environmental cleaning to protect against covid-19 infographic.
oppervlakkenhygiëne