1. Home
  2. Ongediertebestrijding COVID-19
Service Specialist looking for pests.

Plaagbestrijding om COVID-19 te bannen

Ecolab Pest Elimination, een essentiële dienstverlener, is er trots op onze gemeenschappen en klanten te dienen door de volksgezondheid, voedselveiligheid en eigendommen te beschermen tegen de schadelijke effecten van plagen. Hoewel de impact van COVID-19 ver reikt, bevindt Ecolab zich in een uitstekende positie om plaagbestrijdingsdiensten te blijven leveren om de gezondheid en veiligheid van uw faciliteiten te garanderen.

Gedurende deze kritieke tijd is het handhaven van uw plaagbestrijdingsplan ten zeerste aanbevolen en mag niet worden onderschat. Indien onbehandeld, kunnen plagen uw faciliteit snel aantasten, wat een negatieve invloed heeft op de klantervaring en de volksgezondheid. Doorgaan met regelmatig geplande plaagbestrijding is van cruciaal belang om plagen en stijgende servicekosten in de toekomst te voorkomen.

Onze hoogopgeleide servicespecialisten zijn voorbereid op het aanpakken van uw unieke situatie voor grondige voltooiing van beoordelingen, toepassing van alle noodzakelijke behandelingen en het nemen van proactieve maatregelen om een ongediertevrije omgeving te garanderen, en een efficiënte, veilige en gezonde werkomgeving mogelijk te maken.

 

Neem nu contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.

 

Tools To Help you Reopen After COVID-19

People out to eat sitting around a table.
Tools To Help You Reopen Your Restaurant During COVID-19
shutterstock_731003104.jpg
Tools To Help You Reopen Your Hotel During COVID-19