Disinfectant Being Used in Cleanroom Environment

Desinfectieproducten, sporiciden en biociden voor cleanrooms

Maak een keuze uit een assortiment desinfectieproducten, sporiciden en biociden voor cleanrooms die ontwikkeld zijn voor wisselend gebruik om microbiële besmetting, waaronder bacteriële sporen, in kritieke aseptische cleanroom-productiegebieden effectief te beheersen.

Het assortiment stelt u in staat om het juiste wisselende programma te kiezen voor de desinfectie of ontsmetting van cleanrooms om te voldoen aan de behoeften van uw gebouw, waarbij rekening wordt gehouden met factoren als werkzaamheid, residubeheersing, gezondheid en veiligheid.

Ecolab Cleanroom Brochure
Uitgebreide contamination control

Ecolab levert een uitgebreid portfolio van end-to-end reinigings- en desinfectieoplossingen, waaronder desinfectieproducten, sporiciden en biociden voor cleanrooms, die zijn afgestemd op uw specifieke toepassingen en doelstellingen. Bekijk onze complete cleanroom-catalogus of ga naar onze pagina over het cleanroom-programma.

Klercide™ Low Residue Quat
Uitgelicht product: Klercide™ Low Residue Quat

Ecolab Klercide™ Low Residue Quat is een mengsel van een quaternaire ammoniumverbinding en Water for Injection (WFI). Het is effectief bij een laag concentraat waardoor het product weinig residu achterlaat en het ideaal is voor hoogwaardige cleanrooms en kritische productiegebieden. 

Programma's, producten, apparatuur en diensten voor cleanrooms

Bekijk ons assortiment steriele pouch- en dweildoekjes voor cleanrooms