Ongediertebestrijding voor de voedsel- en dranksector

Houd uw omgeving ongediertevrij met het FoodProtect-programma van Ecolab. Wij kunnen u helpen om sterke auditscores te behalen en zakelijke inzichten te verkrijgen om zo de resultaten in al uw vestigingen te verbeteren. Onze proactieve benadering van ongediertebestrijding geeft u meer consistentie en informatie in het licht van de toenemende risico's voor de voedselveiligheid.

Diensten op het gebied van Integrated Pest Management (IPM)

food protect
Food Protect-programma

Ons Food Protect-programma is een geïntegreerd plaagbestrijdingsprogramma dat voldoet aan alle auditregels. Het werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de voedselverwerkende industrie. Het doel van het programma is het risico op ongedierte zoveel mogelijk te beperken, zodat u aan de eisen van externe audits kunt voldoen en de voedselveiligheid kunt waarborgen. Bovendien kunt u het programma aanpassen aan uw wensen door extra services toe te voegen, afhankelijk van de behoeften van uw specifieke locatie. Het is dus met recht een programma op maat.

Ongedierterisico's in de voedsel- en drankensector
Zo leveren we een programma op maat voor ongediertebestrijding om te voldoen aan uw specifieke behoeften, inclusief proactieve methoden zoals structurele reparaties, onderhoud, biologische en mechanische bestrijdingstechnieken. 

Onze wetenschappelijk onderbouwde oplossingen stellen ons in staat om steeds proactiever te werk te gaan. Wij leggen de nadruk op continue risicoanalyse en op risico's gebaseerde programma-optimalisatie om uw voedselveiligheid beter te waarborgen.

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Ontdek ons aanbod op het gebied van ongediertebestrijding in de voedsel- en drankverwerking