Ecolab commercial pest control for buildings and facilities employee wearing safety equipment to reset rodent traps.

Ongediertebestrijding voor gebouwen en voorzieningen

Ecolab kan u helpen ongedierte buiten uw bedrijf en uit uw gedachten te houden met professionele ongediertebestrijding. Als bedrijfseigenaar is het laatste waar u zich zorgen over wilt maken een ongedierteplaag die uw medewerkers verontrust, leidt tot onverwachte kosten en uw imago bij klanten en bezoekers schaadt. Wanneer u met ons samenwerkt, zullen onze goedopgeleide servicespecialisten uw imago verbeteren door u in staat te stellen uw bedrijf schoon en ongediertevrij te houden, uw bedrijfskosten beter te beheersen door verrassingen te vermijden en te garanderen dat ongedierte geen kans krijgt uw activiteiten in gevaar te brengen.

Houd uw voorziening ongediertevrij

Het ongediertebestrijdingsprogramma van Ecolab voor bedrijven en voorzieningen biedt bescherming tegen het ongedierte dat een negatieve impact heeft op medewerkers, bezoekers en uw bedrijfsimago.

Ons uitgebreid professioneel programma bestrijdt de meest voorkomende soorten ongedierte, zoals ratten, muizen, kakkerlakken, mieren en vliegen. We bieden voorzieningen een proactieve aanpak van ongediertebestrijding om te voorkomen dat ongedierte een probleem wordt. Daarnaast helpen we u een positieve werkbeleving te creëren voor uw werknemers. Onze discrete diensten en producten beschermen tegen ongedierte zonder medewerkers te verontrusten of te hinderen tijdens het werk.

Het uitgebreide ongediertebestrijdingsprogramma van Ecolab combineert een outside-in-aanpak ten aanzien van ongediertebestrijding met advies op locatie, datagestuurde rapportage, 24/7/365 klantondersteuning en voorlichtingstools om medewerkers bewuster te maken van hoe zij ongedierteactiviteit kunnen voorkomen.

Wanneer u samenwerkt met de professionele ongediertebestrijdingsexperts van Ecolab, kunt u erop vertrouwen dat u innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen krijgt die uw klanten en medewerkers veilig houden en uw voorziening ongediertevrij houden.

Professionele programma's, producten, apparatuur en diensten voor ongediertebestrijding

Ontdek ons aanbod ongediertebestrijdingsproducten voor gebouwen