Commercial Pest Control for Buildings and Facilities

Ongediertebestrijding voor gebouwen en voorzieningen

Ecolabe kan u helpen ongedierte buiten uw bedrijf en uit uw gedachten te houden. Als bedrijfseigenaar is het laatste waar u zich zorgen over wilt maken een ongedierteplaag die uw medewerkers verontrust, leidt tot onverwachte kosten en uw imago bij klanten en bezoekers schaadt. Wanneer u met ons samenwerkt, zullen onze goedopgeleide servicespecialisten uw imago verbeteren door u in staat te stellen uw bedrijf schoon en ongediertevrij te houden, uw bedrijfskosten beter te beheersen door verrassingen te vermijden en te garanderen dat ongedierte geen kans krijgt uw activiteiten in gevaar te brengen.

Houd uw voorziening ongediertevrij

Het ongediertebestrijdingsprogramma van Ecolab voor bedrijven en voorzieningen biedt bescherming tegen het ongedierte dat een negatieve impact heeft op medewerkers, bezoekers en uw bedrijfsimago.

We bieden een uitgebreid programma dat de meestvoorkomende soorten ongedierte waar u mee te maken kunt krijgen bestrijdt: ratten, muizen, kakkerlakken, mieren en vliegen. Onze aanpak is proactief, om te voorkomen dat ongedierte een echt probleem wordt en om u te helpen uw medewerkers een positieve werkbeleving te bieden. Discrete service en producten zorgen voor bescherming tegen ongedierte zonder medewerkers te verontrusten of te hinderen tijdens het werk.

Het uitgebreide ongediertebestrijdingsprogramma van Ecolab combineert een 'outside-in'-aanpak met advies op locatie, datagestuurde rapportage, 24/7/365 klantenondersteuning en voorlichtingstools om medewerkers bewuster te maken van hoe zij ongedierteactiviteit kunnen voorkomen.

Wanneer u kiest voor een samenwerking met ongediertebestrijdingsexperts van Ecolab, kunt u er zeker van zijn dat u innovatieve, op wetenschap gebaseerde oplossingen krijgt aangeboden om uw klanten en personeel alsook uw faciliteit ongediertevrij te houden.

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Ontdek ons aanbod ongediertebestrijdingsproducten voor gebouwen