PestSolutionsforHealthcare3_edited1

Ongediertebestrijding voor de gezondheidszorg

Strenge hygiëne-eisen maken het belangrijker dan ooit dat u ervan op aan kunt dat uw patiënten, bezoekers en personeel beschermd zijn tegen ongedierte. Ecolab helpt u om de gezondheid van uw patiënten en uw reputatie te beschermen. In ons gezondheidszorgprogramma ligt de nadruk op een proactieve aanpak van ongediertebestrijding door middel van nauwkeurige inspecties, het corrigeren van structurele en sanitaire problemen en, waar mogelijk, het gebruik van niet-chemische oplossingen om de doeltreffendheid en patiëntveiligheid te maximaliseren.

Ongediertebestrijding voor de gezondheidszorg

Wij bieden uitgebreide ongedierte- en behandelingsmogelijkheden op maat die aansluiten bij de behoeften van ziekenhuizen, klinieken en instellingen voor langdurige zorg. Wij weten hoe belangrijk het is voor de veiligheid van patiënten en bewoners om hun omgeving ongediertevrij te houden - en dat dit ook voor uw merkreputatie van belang is.

Wij hanteren een hogere norm. Ecolab doet meer dan ongediertebestrijding. Iedere dag maken we gebruik van onze expertise om de meest complexe ongedierte-uitdagingen binnen de sector op te lossen. Met onze proactieve mensen en innovatieve instelling beschermen wij u vandaag, en ondertussen werken we aan nieuwe en betere oplossingen om u ook in de toekomst te beschermen.

 

Oplossingen voor acute zorg
In ons gezondheidszorgprogramma ligt de nadruk op een proactieve aanpak van ongediertebestrijding door middel van nauwkeurige inspecties, het corrigeren van structurele en sanitaire problemen en, waar mogelijk, het gebruik van niet-chemische oplossingen om de doeltreffendheid en patiëntveiligheid te maximaliseren.

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Ontdek ons aanbod voor ongediertebestrijding en -verwijdering in de gezondheidszorg