PestSolutionsforFoodRetail2_edited1

Ongediertebestrijding voor de detailhandel

Ons uitgebreide ongedierteprogramma is speciaal ontwikkeld voor de voedseldetailhandel en biedt alles wat u nodig heeft om ongedierte in uw winkel te bestrijden. Onze ervaren, goed opgeleide servicespecialisten zijn bewapend met bewezen protocollen en de meest innovatieve producten en appratuur op de markt. U kunt rekenen op Ecolab als u wilt voorkomen dat ongedierte de voedselveiligheid in gevaar brengt en uw reputatie wilt beschermen door middel van een ongediertevrije winkel.

Houd ongedierte buiten uw winkel

Ons ongediertebestrijdingsprogramma werd speciaal onwikkeld voor levensmiddelenwinkels en biedt alles wat u nodig heeft om overal in uw winkel ongedierte te elimineren. Wij bieden:

  • Proactieve bescherming tegen ratten, muizen, kakkerlakken, vliegen, kleine vliegen, kruipende insecten, mieren en occasionele indringers
  • Hoogopgeleide servicespecialisten met kennis van voedselveiligheid
  • Discrete service; snelle reactietijden
  • Expertise op locatie en voorlichtingsmateriaal
  • Producten en diensten ontwikkeld om service van hoge kwaliteit te bieden met een lage totale impact op het milieu

Wanneer u samenwerkt met de ongediertebestrijdingsexperts van Ecolab, kunt u erop vertrouwen dat u wordt voorzien van innovatieve oplossingen die uw klanten en medewerkers veilig en uw winkel ongediertevrij houden.

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Ontdek onze oplossingen voor ongediertebestrijding en -eliminatie voor de detailhandel