PestSolutionsforFoodserviceRestaurants

Ongediertebestrijding voor foodservice

We begrijpen het belang van het voorkomen van plagen voordat ze de kans krijgen om de veiligheid van uw klanten te bedreigen en uw reputatie te schaden. Ongedierteproblemen leiden tot lage hygiënescores na gezondheidsinspecties en kunnen snel uitgroeien tot een public relations-nachtmerrie als bekend wordt dat er sprake is van ongedierte in uw horecabedrijf. Werk samen met Ecolab voor uitgebreide programma's gericht op het elimineren en voorkomen van ongedierte.


Ontdek waar ongedierterisico's zich ophouden

Tips, best practices, opleidingsgidsen en andere nuttige hulpmiddelen voor het proactief voorkomen van ongedierteproblemen in uw restaurant.

Klik op de interactieve infographic om de mogelijke risico's te bekijken - en ontdek wat de oplossingen zijn.

making sure fresher is better food safety guide
Download de brochure over ongediertebestrijdingsmogelijkheden
Cover of Foodservice Social Media Tipbook
Eén ster verwijderd van winstgevendheid
Klantbeoordelingen zijn ongelooflijk belangrijk en kunnen het succes van uw bedrijf direct stimuleren. Geen enkele factor speelt een zo grote rol bij het naar uw restaurant leiden (of weghouden) van klanten als uw digitale reputatie: de som van klantbeoordelingen op sociale media en online beoordelingssites. Door uw beoordeling met slechts één ster te verhogen, ziet u mogelijk een grote omzetstijging.

Klik hieronder voor meer informatie over de vijf dingen die klanten van restaurants het meest waarderen, evenals eenvoudige tips om elke keer weer aan deze klantverwachtingen te voldoen. 
 

Programma's, producten, apparatuur en diensten voor ongediertebestrijding

Bekijk onze programma's voor ongediertebestrijding en -eliminatie in restaurants