1. Home
  2. Make the Switch

Maak de overstap

Belangrijkste wijzigingen die worden doorgevoerd in wetgeving met betrekking tot cleanroom-desinfectie.

Ecolab: Make the Switch Article

Om u te helpen bij de strengere wetgeving - minimaliseren van kosten en verkleinen op het compliance-risico - heeft Ecolab een kort eBook gemaakt.

Het eBook vat de belangrijkste punten uit de wetgeving samen - waaronder de recente USEPA Data Call-In van PTAP en de strenge vereisten van bijlage 1 voor de EU GMP - en biedt heldere inzichten over het samenstellen van een vooruitstrevend cleanroomdesinfectie-programma en het behalen van de belangrijkste doelen:

  • Maak een wereldwijd geharmoniseerde, duurzame portfolio
  • Toekomstige wereldwijde naleving stroomlijnen
  • De bedrijfsefficiëntie verbeteren
  • Bescherm de gezondheid en veiligheid
  • Cleanroomapparatuur beschermen

'MAAK DE OVERSTAP: een gids voor het beheersen van de EPA PTAP Data Call-In en het samenstellen van een vooruitstrevend cleanroomdesinfectie-programma'

Een overzicht van wereldwijde trends voor cleanroomwetgeving en legt een strategie uit om voorbereid te zijn op deze wijzigingen van de wetgeving - minimaliseren van de kosten voor verandering, verkleinen van de onzekerheden met betrekking tot naleving en het potentieel op bevindingen tijdens audits en farmaceutische fabrikanten in staat stellen om zich te focussen op hun kernactiviteiten.

Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences

De Life Sciences-divisie van Ecolab richt zich op het ontwikkelen van de best mogelijke producten en diensten ter ondersteuning van onze klanten in de farmaceutische en persoonlijke verzorgingssector.

Gerelateerde artikelen over cleanrooms