Ontdek onze markten en producten

Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab
Productie van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Ecolab voorziet klanten van volledige reinigings- en desinfectieprogramma's voor externe oppervlakken van productieapparatuur voor farmaceutische producten en medicijnen, cleanrooms en directe productcontactoppervlakken.

Lipstick_550x310 (002).jpg
Persoonlijke verzorging en cosmetica

Ecolab biedt reinigingsprogramma's voor de unieke samenstelling van de pigmenten, emulsies, wassen en gels die worden gebruikt in de cosmetica- en persoonlijkeverzorgingssector. Onze reinigers, desinfectiemiddelen en boosters zijn ontwikkeld voor het verwijderen van deze ingrediënten, vooral het moeilijkst te reinigen vuil.

cleaning and disinfection solutions for the external surfaces of pharmaceutical manufacturing equipment and cleanrooms
Cleanrooms

Wij gaan verder dan het identificeren van de juiste chemie om locatiespecifieke oplossingen voor reiniging en desinfectie van de externe oppervlakken van farmaceutische productieapparatuur en cleanrooms te ontwikkelen.

Experts inzake Life Sciences
Experts inzake Life Sciences

De Life Sciences-experts van Ecolab zijn gepassioneerd door patiëntenveiligheid, klantentevredenheid en naleving van de regelgeving. Wij bieden de fabrikant een partnerschap waarop hij kan vertrouwen met haalbare reinigings- en desinfectieprogramma's.

Ecolab Klercide products with cleanroom technician straying onto a wipe
Bestel nu producten van Ecolab

Ecolab beschikt over een uitgebreide portfolio end-to-end reinigings- en desinfectieoplossingen, inclusief steriele IPA en steriele ethanol, die speciaal zijn afgestemd op uw specifieke toepassingen en doelstellingen.


Life Science in de schijnwerpers

Reiniging en desinfectie voor cannabis- en kweekruimtefaciliteiten
Reiniging en desinfectie voor cannabis- en kweekruimtefaciliteiten

Elke zone van uw cannabis- en kweekruimte vraagt om speciale overwegingen en oplossingen voor reiniging. De beproefde producten van Ecolab voor kleinschalige tot grootschalige activiteiten voldoen aan de strengste normen, waaronder cGMp en EU GMP, die rechtstreeks inspelen op de unieke uitdagingen en risico's van residu en hars van cannabinoïden. Ze helpen om een gevalideerde, schone werking van uw bedrijfsactiviteiten te garanderen die aan alle regels voldoet.

Biofilm microscopic image
De biofilmuitdaging bestrijden in de productielijnen voor persoonlijke verzorgingsproducten

Biofilms zijn een opeenhoping van micro-organismen die zich kunnen voordoen en vasthechten op natte oppervlakken in Clean-in-Place (CIP) poductielijnen. Biofilms zijn bestand tegen conventionele schoonmaak- en ontsmettingsprocedés en tegen mechanische werking, beschermt de ingekapselde micro-organismen tegen negatieve omgevingsfactoren en maakt het voor ziekteverwekkers mogelijk om zelfs geconcentreerde blootstelling aan antimicrobiële stoffen te tolereren.

Inzichten in Life Sciences

Meer informatie over de rol van Ecolab in de sector Life Science.

No Articles were found