1. Home
  2. De behoefte aan een veilig product zonder vervuilende stoffen

De behoefte aan veilige cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging zonder vervuilende stoffen

Voor bedrijven die producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica produceren, komen er twee versnelde veranderingen samen en creëren zo een toegangspoort, of een barrière, afhankelijk van de manier waarop ermee wordt omgegaan.

Ecolab Contaminant-Free Cosmetic and Personal Care Products
Ecolab Life Sciences Personal Care and Cosmetics brochure

Voor bedrijven die producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica produceren, komen er twee versnelde veranderingen samen en creëren zo een toegangspoort, of een barrière, afhankelijk van de manier waarop ermee wordt omgegaan, om deze aanzienlijke groei vast te leggen: 1) stijgende vraag van de consument en 2) toenemende regelgeving. Deze druk van de consument en de regelgeving komen samen in een gemeenschappelijk thema: de behoefte aan een veilig product zonder vervuilende stoffen.

Naast risicobeperking worden sterke schoonmaak- en desinfectieprogramma's steeds essentiëler om aan de vraag van de consument te voldoen, en om de inkomsten en de groei van bedrijven voor persoonlijke verzorging en cosmetica te beschermen. De regelgevingsdeskundigen van Ecolab hebben onlangs belangrijke en snelle veranderingen opgemerkt in het segment van de persoonlijke verzorging en cosmetica.

Om u op de hoogte te houden van deze veranderingen, hebben we een nieuw e-book gemaakt: "6 Key Trends in Cosmetic & Personal Care Manufacturing". Het gaat over de huidige regelgeving en consumententrends die fabrikanten kunnen helpen geïnformeerde en relevante beslissingen te nemen met betrekking tot hun activiteiten. In dit e-book vindt u:

  • Drie belangrijke vraaggestuurde trends en drie belangrijke verschuivingen in de regelgeving.
  • De nieuwe en unieke uitdagingen op het gebied van besmettingspreventie die elk van deze veranderingen met zich meebrengt.
  • Hoe toekomstgerichte productiebedrijven deze uitdagingen aangaan door slimme veranderingen aan te brengen in hun reinigings- en desinfectieprogramma's en zo de operationele flexibiliteit bieden om aan de evoluerende vraag van de klant tegemoet te komen en een aanzienlijke groei te bewerkstelligen.

Ecolab Life Sciences Insight Articles

Life Sciences

De Life Sciences-divisie van Ecolab richt zich op het ontwikkelen van de best mogelijke producten en diensten ter ondersteuning van onze klanten in de farmaceutische en persoonlijke verzorgingssector.

Gerelateerde artikelen voor persoonlijke verzorgingsproducten