1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Badkamerreiniger
Restroomwithtwocountermountedsinks

REINIGING VAN SANITAIRE RUIMTE

Een schone en hygiënische sanitaire ruimte is essentieel als het om de bescherming van uw merk gaat. Het beïnvloedt de beleving en perceptie van uw klanten, hun loyaliteit en wat ze hun familie en vrienden vertellen. 
HousekeepingProgramFreshStart
ZORG DAT GASTEN TERUGKOMEN

Wist u dat schone toiletten belangrijker zijn voor restaurantbezoekers dan een schone keuken, een vriendelijke service of aantrekkelijke gerechten?1

  • 78% van de gasten beoordeelt de netheid van de keuken en de kwaliteit van het menu op basis van de netheid van de toiletten2
  • 75% van de gasten zegt dat ze een horecazaak met slecht gereinigde toiletten niet opnieuw zullen bezoeken3

Daarom is het belangrijk altijd te zorgen voor een schone, frisse en gezonde omgeving. Met procedures, hulpmiddelen en getrainde medewerkers kunt u het risico op infectie in sanitaire ruimtes beperken en het merkimago verbeteren.

1. Technomic Consumer Restaurant Brand Metrics Program - FSR Segment - 3Q10-rapport. 2. Blackistone H, Evans C (2004). The Lavatory Laboratory. Restaurant Hospitality 88:142-144. 3. Klara R (2004a). Consumer Insights: The Comfort Zone. Restaurant Business 103:14-16

Commerciële badkamerreinigers

Our search returned no results.

Oasis Pro Range
OASIS PRO GAMMA
Een schoon toilet is een topprioriteit voor gasten en bezoekers. Maak uw klanten blij met schonere, geurvrije toiletten met ons assortiment reiningingsproducten voor sanitaire ruimten dat zo is ontwikkeld dat u altijd het juiste product en de juiste reinigingsmaterialen en trainingshulpmiddelen heeft voor de uit te voeren werkzaamheden.

 

 

MAXX2
De veilige manier om uw schoonmaakprestaties te maximaliseren. MAXX2 verbetert op een veilige manier uw schoonmaakprestaties en doordat het wordt gebruikt in lage concentraties kan het u schoonmaakkosten besparen en heeft u minder verpakkingsafval.

 

Aanvullende reinigingsoplossingen

HousekeepingProgramFreshStart
Reinigingsprogramma

Bied een schone, veilige en aantrekkelijke omgeving die uw reputatie beschermt.

ALLESREINIGER

Het juiste hygiëneprogramma biedt een fantastische manier om de efficiëntie te optimaliseren.

GEURVERWIJDERING

Zorg voor een schone en uitnodigende omgeving vanaf de eerste minuut dat uw gasten arriveren.

HUISHOUDMATERIALEN

We begrijpen hoe belangrijk het is dat medewerkers veilig en toch efficiënt kunnen werken.

Ecolab Healthcare mailing list registration
NIEUWSBRIEF

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.