1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Reinigings-programma voor de horeca
housekeeping employee in a training program with instructor spraying and wiping a bathtub clean

Huishoudtrainingsprogramma voor de horeca

Ons huishoudtrainingsprogramma kan uw reputatie maken of breken. De innovatieve, gestroomlijnde oplossingen van Ecolab zorgen ervoor dat u met zeer goede training en hulpmiddelen het schoonmaken met veel vertrouwen aanpakt. Met Ecolab als uw partner is het makkelijker voor u om schone, veilige en aantrekkelijke omgevingen te creëren die uw reputatie en rendabiliteit beschermen.
DP Hotels Testimonial for Ecolab Partnership
The Sleep Inn, part of the DP Hotels Group, in Fort Lauderdale, FL shares the value it sees by partnering with Ecolab to achieve optimal results through individualized housekeeping training solutions across all their lodging properties.
Little Palm Island Resort Testimonial for Ecolab Partnership

Little Palm Island Resort op de Florida Keys deelt hun ervaring over de meerwaarde die het bedrijf ziet in de persoonlijke relatie met Ecolab, die elk probleem kan oplossen, ongeacht de geografische ligging of lokale omstandigheden.

De gasttevredenheid vergroten

Wist u dat één negatieve online beoordeling een hotel meer dan 30 klanten kan kosten? Het is daarom geen wonder dat hygiëne en netheid een cruciale rol spelen in het vergroten van de gasttevredenheid en uiteindelijk het succes van uw onderneming. 

Download de beste reinigingstips van Ecolab om de klanttevredenheid te verhogen.

De gasttevredenheid vergroten

Wist u dat één negatieve online beoordeling een hotel meer dan 30 klanten kan kosten? Het is daarom geen wonder dat hygiëne en netheid een cruciale rol spelen in het vergroten van de gasttevredenheid en uiteindelijk het succes van uw onderneming.

 

Receptionist signing documents with a red pen on a wooden table
Housekeeping Training Program Brochure

Ontdek hoe het complete Ecolab-programma een antwoord kan bieden op uw schoonmaakbehoeften en de ervaring van uw gasten kan verbeteren.

Ecolab scrub free hospital grade disinfectant bottle with air pump and pink fluid on top of a white counter
Product Feature: Scrub Free Cleaning Is Here

Schoonmaken wordt eenvoudiger, sneller en veiliger dankzij het het reinigings- en ontsmettingssysteem zonder schrobben voor toiletten: een revolutionaire nieuwe reinigingsmethode. The high-performance solution, an EPA-registered bathroom cleaner and hospital-grade disinfectant, combined with the ergonomically-designed foam, will deliver exceptional results and just as importantly, a positive user experience.

Hotel room with wood panel walls and a bed
Geurverwijdering
Een onprettig ruikende kamer staat steevast in de top vijf van de meest  gehoorde klachten van gasten. Om positieve resultaten te behalen is aandacht voor details dus belangrijk.
Hospital lobby with tile floors and a yellow striped reception desk
Vloerreiniging
Klanten streven naar een superieure gastervaring, maar die kan worden beïnvloed door vuile en onaantrekkelijke tapijten en vloeren in openbare ruimten en in gastenkamers. Ecolab biedt superieure oplossingen voor tapijt- en vloerreiniging en training, zodat u de verwachtingen van uw gasten en bezoekers kunt overtreffen.
Restroom with two porcelain sinks and a wall mirrors and a tray of beauty products
Badkamerreiniger
Met vlekkeloze, bacterievrije toiletten blijven gasten en bezoekers tevreden en gezond. Maak een keuze uit industriële alkalische badkamerreinigers en ontsmettingsmiddelen, oppervlakreinigers, gespecialiseerde reinigingsproducten en reinigingsmaterialen voor toiletten.
Hospitality housekeeper fastening a cleaning roller onto a pole and wiping the restroom floor
Reinigingsmaterialen
The Ecolab Housekeeping Training Program has a line of quality cleaning tools designed to help improve efficiency, results and the user experience for your staff.

Aanvullende reinigingsoplossingen

Allesreiniger

Het juiste hygiëneprogramma biedt een fantastische manier om de efficiëntie te optimaliseren.

Restroomwithtwocountermountedsinks
REINIGING VAN SANITAIRE RUIMTE

Een schone en hygiënische sanitaire ruimte is essentieel als het om de bescherming van uw merk gaat.

Geurverwijdering

Zorg voor een schone en uitnodigende omgeving vanaf de eerste minuut dat uw gasten arriveren.

Reinigingsmaterialen

We begrijpen hoe belangrijk het is dat medewerkers veilig en toch efficiënt kunnen werken.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.