1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. COSA™-zuurreiniger
Ecolab CIP/COP Cleaner

Cosa™ zuurreinigers

COSA zuurreinigers van Ecolab zijn ontworpen om in zuur oplosbare resten te verwijderen, zoals mineralen en kalkaanslag van hard water. De reinigers zijn gemakkelijk af te spoelen en kunnen worden gebruikt voor een betere vlekvrije afwerking van de oppervlakken van de apparatuur, maar ook als neutralisatiemiddel.
2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure
CIP en COP voor productieapparatuur in farmaceutische productiebedrijven

De productie van farmaceutische producten vereist de implementatie van een gekwalificeerde reinigings- en desinfectieprocedure die elke overdracht van de reinigings- of desinfectiechemicaliën naar de volgende productiebatch voorkomt en die een betrouwbare detectiemethode toepast om de veiligheid van de consument te garanderen. Dit omvat zowel de juiste productieapparatuur als de ontwikkeling van het beste productieproces.

 

Verwante COSA zuurreinigingsproducten

Our search returned no results.

Gerelateerde oplossingen voor producenten van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Lees meer over hoe Ecolabs oplossingen voor de productie van farmaceutica en geneesmiddelen uw vestiging kan helpen om veilige producten te produceren die aan alle regels voldoen, de kwaliteitsnormen overtreffen, de operationele efficiëntie meetbaar verbeteren en de duurzaamheidsdoelstellingen helpen bereiken.

Our search returned no results.