Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab

Productie van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Ecolab Life Sciences voorziet farmaceutische producenten van een onovertroffen combinatie van uitgebreide reinigings- en desinfectieprogramma's voor de farmaceutische industrie.

Ons team wereldwijde experts werkt samen met onze klanten om continu de reinigingstijd van hun farmaceutische productieapparatuur te verkorten, zodat de productiecapaciteit wordt geoptimaliseerd en de risico's worden beperkt.

 

Ecolab Alkaline Cleaner
COSA™ alkalische reinigingsproducten
COSA™ alkalische reinigingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van residuen die veel voorkomen in de farmaceutische industrie, zoals oliën, vetten, proteïnen en andere organische materialen.
Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ zuurreiniger

COSA™ zuurreinigers zijn ontwikkeld om in zuur oplosbare resten te verwijderen, zoals mineralen en kalkaanslag van hard water.

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ additieven en boosters

COSA™ additieven en boosters zijn zeer geconcentreerde actieve stoffen die de prestaties van andere reinigingsoplossingen vergroten, waardoor specifieke soorten vuil extra goed kunnen worden gereinigd.

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ handmatige reinigers

COSA™ handmatige reinigingsproducten zijn zo ontwikkeld dat ze zonder toevoegingsmiddel een stabiel schuim genereren. 

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ ontsmettings- en desinfectieproducten

COSA™ ontsmettings- en desinfectieproducten helpen bij de bestrijding van microben en zijn ontwikkeld om bepaalde reductieniveaus te realiseren.

Expertise in farmaceutische reiniging en validatie

Het belang van reinigingsvalidatie in de productie van farmaceutische producten is cruciaal voor het garanderen van de effectiviteit van apparatuurreiniging en uiteindelijk van de veiligheid en integriteit van API en het farmaceutische eindproduct.

Ons team begrijpt de evoluerende regelgevende omgeving en beschikt over de tools om de naleving van cGMP te garanderen om de productveiligheid en -kwaliteit te verzekeren en om validaties te helpen implementeren die voldoen aan de verwachtingen van de regelgevende instanties.

Ecolab CIP Optimization Services
Ontdek hoe Ecolab in samenwerking met u de CIP-systemen kan optimaliseren  
Door samen te werken met Ecolab-experts kan er de eerste keer correct worden geoptimaliseerd. Als onderdeel van onze audit kunnen we nieuwe mogelijkheden ontdekken om de reinigingstijd te verkorten en de kosteneffectiviteit te verhogen.
Ecolab Life Sciences Experts
Technische expertise van experts uit de branche

De Life Sciences-experts van Ecolab zijn gepassioneerd door patiëntenveiligheid, klantentevredenheid en naleving van de regelgeving. Wij bieden de fabrikant een partnerschap waarop hij kan vertrouwen met haalbare reinigings- en desinfectieprogramma's.