1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Klercide™ gefilterde alcohol voor cleanrooms
  5. Klercide™ 70/30 gedenatureerde ethanol - vermengd met gedeïoniseerd water (gefilterd)
Klercide Filtered 70/30 Denatured Ethanol Range

Klercide™ 70/30 gedenatureerde ethanol - vermengd met gedeïoniseerd water (gefilterd)

Klercide 70/30 gedenatureerde ethanol is 70% ethanol gedenatureerd met IPA vermengd met gedeïoniseerd water. De alcoholmix wordt op 0,2 micron gefilterd en dan gevuld en dubbel verpakt in een klasse C cleanroom.

Eigenschappen en voordelen:

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, handschoendesinfectie, overdrachtsdesinfectie en verwijdering van residuen.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend en virusdodend
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Verkrijgbaar als spray en in een bus met dop. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Our search returned no results.