KlerwipeSterileNeutralDetergent_Image_15Wipes200x200_3079250.jpg

Klerwipe™ Neutral Detergent Pouch Wipes

Ecolab Klerwipe™ Neutral Detergent Pouch Wipes zijn steriele doekjes met een laag fijnstofgehalte die geïmpregneerd zijn met een neutraal reinigingsproduct. Het reinigingsproduct wordt met een filter van 0,2 micron gefilterd en vervolgens gevuld en dubbel verpakt in een klasse C / ISO klasse 5 cleanroom voordat het terminaal gesteriliseerd wordt door middel van gammastraling. Verkrijgbaar als gebruiksklaar doekje in een hersluitbaar zakje, met Klertear™ op de buitenste randen, voor kleine oppervlakken.

Eigenschappen en voordelen

  • Gebruik: Dagelijkse reiniging voor grote en kleine oppervlakken, en voor gebruik na buitengebruikstellingen en sluitingen.
  • Formaat: Verkrijgbaar in zakjes en als dweildoekjes. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Gerelateerde Klercide™ Residue Removal Wipes voor cleanrooms

No related product pages were found.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.