1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Klercide™ producten voor verwijderen en reinigen van residu
  5. Klercide™ neutraal reinigingsproduct
KlercideSterileNeutralDetergentandConcentrateRange_Image.jpg

Klercide™ neutraal reinigingsproduct

Klercide neutraal reinigingsproduct van Ecolab is met een filter van 0,2 micron gefilterd en vervolgens gevuld en dubbel verpakt in een klasse C / ISO-klasse 5 cleanroom voordat het terminaal wordt gesteriliseerd door middel van gammastraling. Het product is een steriel kant-en-klaar reinigingsproduct voor kleine en grote oppervlakken.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

  • Gebruik: Dagelijkse reiniging voor grote en kleine oppervlakken, en voor gebruik na buitengebruikstellingen en sluitingen.
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield™ Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder sprays, bussen met dop, geïmpregneerde voorverpakte pouchdoekjes en dweildoekjes. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibel: met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Our search returned no results.