1. Home
  2. Videobibliotheek over ongedierte

Videogalerij ongediertebestrijding Ecolab

Bed-ongedierte

De strijd aangaan met bedwantsen
Deze instructievideo leert u hoe u moet controleren op bed-ongedierte en geeft u de informatie die u nodig heeft om uw bedrijf, uw gasten en uw merkreputatie te beschermen.
 
Stemmen van gasten: Waarom ongediertevrije omgevingen belangrijk zijn
Een willekeurige steekproef van hotelgasten onthult verrassend veelvoorkomende verhalen over ongedierte. Bekijk de video om te weten te komen wat gasten echt lastig vinden tijdens hun hotelervaringen, hoe ze erop reageren en waarom een ongediertevrije omgeving voor u een prioriteit zou moeten zijn.

Kakkerlakken

Groei van kakkerlakkenkolonies
Hoe lang duurt het voordat 100 kakkerlakken uitgroeien tot 6.000 kakkerlakken? Bekijk deze video met tijdsverloop om te zien hoe snel kakkerlakken uw faciliteit kunnen overnemen.

Grote vliegen

Demo Stealth Fly Light
Onze gepatenteerde STEALTH™-vliegenledlamp helpt het aantal vliegen te beperken en verbruikt 60% minder energie in vergelijking met traditionele vliegenlampen. Het product is bekroond met de National Restaurant Association's Kitchen Innovations Award van 2017.
Waarom u geen vliegen wilt
Ecolab's specialist op het gebied van ongediertebestrijding, Dr. John Barcay, toont typisch gedrag van grote vliegen op een manier die u nooit eerder hebt gezien. Ontdek hoe grote vliegen de voedselveiligheid in gevaar kunnen brengen en hoe het veelzijdige, wetenschappelijk onderbouwde programma van Ecolab grote vliegen in uw faciliteit proactief aanpakt om uw voedsel, de ervaring van uw gasten en uw merkreputatie te helpen beschermen.
Demonstratie Stealth-vliegenstation
Het STEALTH™-vliegenstation bestrijdt vliegen buiten op discrete wijze en vermindert het aantal vliegen dat uw gebouw binnendringt met tot 50%. Het product is bekroond met de National Restaurant Association's Kitchen Innovations Award van 2012.
De strijd aangaan met grote vliegen
Bekijk deze korte video over het belang van het buitenhouden van grote vliegen. Ecolab onderzoekt de biologie en het gedrag van vliegen om uw voedselveiligheid en reputatie te beschermen. Hoe meer u weet over grote vliegen, hoe beter u ze buiten kunt houden.

Kleine vliegen

De strijd aangaan met kleine vliegen
Bekijk deze educatieve video over hoe u de beste hygiënische en structurele problemen aanpakt die bijdragen aan overlast van kleine vliegen.

Knaagdieren

Voorbereid zijn op knaagdieren
Wees voorbereid op de mogelijkheid van een knaagdierenplaag. Voorbereid zijn op knaagdieren omvat alle gebieden van afstoten, bestrijden en verwijderen van knaagdieren uit uw bedrijf.
Lokmiddel voor knaagdieren
Deze video illustreert de hoge effectiviteit van Ecolab's lokaas voor ratten en muizen.

Onze ongediertebestrijding