Deskundigen op het gebied van reiniging, sanering en contamination control

Als betrouwbare partner in de productie van farmaceutische en persoonlijke verzorgingsproducten biedt Ecolab Life Sciences allesomvattende oplossingen en technische expertise op het gebied van reiniging, sanering en contamination control, waarbij de veiligheid, naleving en bedrijfsefficiëntie worden gewaarborgd.

Gesteund door de volledige middelen van een wereldwijde leider bieden onze programma's een leidraad voor fabrikanten van farmaceutische producten, cleanrooms en persoonlijke verzorgingsproducten door de meest recente regelgeving en wereldwijde trends te integreren. Met onze jarenlange ervaring in de industrie werken onze technische teams samen met klanten op bedrijfs- en vestigingsniveau om de bedrijfsdoelstellingen te helpen bereiken. Wij zetten ons in om de consistentie van de activiteiten te waarborgen, kwaliteitsproducten te produceren en de duurzaamheid te verbeteren.


Geproduceerd in cleanrooms voor cleanrooms

Ecolab Life Sciences zorgt voor de wereldwijde productie en levering van onze oplossingen en producten voor reiniging en desinfectie. Dit helpt de beschikbaarheid van producten te garanderen om aan uw geldigheidsverplichtingen te voldoen, terwijl de continuïteit in uw productieprocessen behouden blijft. Maak een rondleiding door onze nieuwste productiefaciliteit in Greensboro, North Carolina. 

Ecolab Bioquell: efficient and versatile decontamination
Aanbiedingen in gevalideerde, herhaalbare en conforme waterstofperoxidedamp
De Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor-technologie van Ecolab Life Sciences draagt bij aan een snelle, efficiënte en residuvrije biologische contaminatie. Ideaal voor cleanroom equipment, isolatoren, BSC's, kamers, doorgangen, noodhulp en geplande service.
Ecolab Life Sciences: 6 trends in cosmetic manufacturing
Zes trends in persoonlijke verzorging en cosmeticaproductie

Bedrijven die persoonlijke verzorging en cosmetische producten produceren, hebben te maken met toenemende eisen van de consument en een steeds uitgebreidere regelgeving. Zie hoe deze versnellende veranderingen een toegangspoort creëren om de aanzienlijke groei van de markt voor persoonlijke verzorging en cosmetica vast te leggen.

Biowetenschappelijke experts
Biowetenschappelijke experts

De Life Sciences-experts van Ecolab zijn gepassioneerd door patiëntenveiligheid, klantentevredenheid en naleving van de regelgeving. Wij bieden de fabrikant een partnerschap waarop hij kan vertrouwen met haalbare reinigings- en desinfectieprogramma's.

Inzichten in Life Sciences

Meer informatie over de rol van Ecolab in de sector Life Science.

No Articles were found