Manufacturing Line of Personal Care Pump Bottles

Persoonlijke verzorging en cosmetica

Ecolab Life Sciences levert reinigings- en desinfectieproducten en -programma's voor productiefaciliteiten voor persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica.

Ons assortiment, dat speciaal is ontworpen voor de uitdagingen in de productie van cosmetica voor persoonlijke verzorgingsproducten, zorgt er samen met ons team technische experts voor toonaangevende organisaties hun lastigste vuil en vlekken te verwijderen uit productieapparatuur, waaronder pigmenten, emulsies, was en gels. 


Yellow Bubbles
Circulatiereiniging
De circulatiereinigers van Ecolab zijn ontwikkeld om te reinigen in een breed spectrum aan clean-in-place (CIP) en clean-out-of-place (COP) systemen in productiefaciliteiten voor persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica en zorgen er daarbij voor dat de integriteit van de apparatuur behouden blijft zonder dat dit van negatieve invloed is op de werkzaamheid.
White Bubbles on Blue Background
Handmatige en schuimreiniging.
Handmatige en schuimreinigers van Ecolab zijn ontwikkeld om stabiel schuim te genereren zonder gebruik te maken van enig additief. Deze producten helpen de effectiviteit en efficiëntie van handmatig reinigen te verbeteren , wat resulteert in minder stilstand en een betere verwijdering van lastig vuil.
Gray Bubbles
Ontsmetting en desinfectie
Ontsmettings- en desinfectieproducten van Ecolab helpen producenten van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica bij de bestrijding van microben. Daarnaast beperken ze microben tot een bepaald, specifiek niveau.
Blue Bubbles
Additieven, boosters en finishers
Additieven, boosters en finishers van Ecolab zijn sterk geconcentreerde middelen die ontworpen zijn om de prestaties van andere reinigingsoplossingen te verbeteren, wat een extra voordeel geeft bij het reinigen van specifieke soorten vuil.
Producten ontwikkeld voor uitdagingen in de productie van persoonlijke verzorgingsproducten
Producten ontwikkeld voor uitdagingen in de productie van persoonlijke verzorgingsproducten
Producenten hoeven niet langer genoegen te nemen met ineffeciënte en minder effectieve reinigingsproducten die werden ontwikkeld voor andere industrieën. De producten van Ecolab Life Sciences zijn speciaal ontwikkeld voor de producenten van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica en hebben een samenstelling die het lastigste vuil effectief verwijdert.
Technical expertise from tech experts
Technische expertise van industrie-experts
Van het testen van laboratoriummonsters tot het optimaliseren van productieapparatuur, ons team werkt aan het selecteren van de perfecte mix van chemicaliën bij de meest efficiënte toepassing, waardoor u tijd en arbeid bespaart. Ons team biedt ook support op locatie om kansen te ontdekken, aanbevelingen op maat te implementeren en het validatieproces te begeleiden.
Complete Document Package
Compleet documentatiepakket
Ons kernassortiment reinigings- en ontsmettingsproducten wordt ondersteund door een uitgebreid, globaal documentatiepakket dat kan helpen om te voldoen aan de nalevingsdoelstellingen en -normen van de cosmetica- en persoonlijke verzorgingsindustrie.