1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. COSA™ additieven en boosters
Ecolab CIP/COP Cleaner

Cosa™ additieven en boosters

COSA additieven en boosters van Ecolab zijn zeer geconcentreerde actieve stoffen die de prestaties van andere reinigingsoplossingen vergroten, waardoor specifieke soorten vuil extra goed kunnen worden gereinigd. Surfactantboosters en oxidatiemiddelen zijn veelgebruikte additieven. De meeste worden gecreëerd voor gebruik in alkalische reinigingsproducten, maar sommige kunnen ook voor zuurreinigers worden gebruikt.
2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure
CIP en COP voor productieapparatuur in farmaceutische productiebedrijven

De productie van farmaceutische producten vereist de implementatie van een gekwalificeerde reinigings- en desinfectieprocedure die elke overdracht van de reinigings- of desinfectiechemicaliën naar de volgende productiebatch voorkomt en die een betrouwbare detectiemethode toepast om de veiligheid van de consument te garanderen. Dit omvat zowel de juiste productieapparatuur als de ontwikkeling van het beste productieproces.

 

Gerelateerde COSA additieven en boosters

Our search returned no results.

Gerelateerde oplossingen voor de productie van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Lees meer over hoe de oplossingen van Ecolab voor de productie van farmaceutische producten en geneesmiddelen u kunnen helpen veilige, conforme producten te produceren die de normen overtreffen, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de duurzaamheidsdoelstellingen helpen bereiken.

Our search returned no results.