1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. COSA™-alkalinereinigers voor CIP-toepassingen
Ecolab Alkaline Cleaner

COSA™ alkalische reinigingsproducten

De COSA alkalische reinigingsproducten van Ecolab zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van residuen die veel voorkomen in de farmaceutische industrie, zoals oliën, vetten, proteïnen en andere organische materialen. Voor pigmenten en anorganisch vuil worden additieven gebruikt om het verwijderen te vergemakkelijken. Voor vetten, oliën en andere hydrofobische materialen zijn surfactanten nodig om deze lastig te verwijderen stoffen te ontbinden en te emulgeren.
2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure
CIP en COP voor productieapparatuur in farmaceutische productiebedrijven

De productie van farmaceutische producten vereist de implementatie van een gekwalificeerde reinigings- en desinfectieprocedure die elke overdracht van de reinigings- of desinfectiechemicaliën naar de volgende productiebatch voorkomt en die een betrouwbare detectiemethode toepast om de veiligheid van de consument te garanderen. Dit omvat zowel de juiste productieapparatuur als de ontwikkeling van het beste productieproces.

 

Gerelateerde COSA alkalische reinigingsproducten

Our search returned no results.

Gerelateerde oplossingen voor producenten van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Lees meer over hoe de oplossingen van Ecolab voor producenten van farmaceutische producten en geneesmiddelen u kunnen helpen veilige, conforme producten te produceren die de normen overtreffen, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de duurzaamheidsdoelstellingen helpen bereiken.

Our search returned no results.