1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. COSA™ ontsmettings- en desinfectieproducten voor farmaceutische toepassingen
Gray Bubbles

COSA™ ontsmettings- en desinfectieproducten voor farmaceutische toepassingen

COSA™ Sanitizers and Disinfectants van Ecolab helpen bij de bestrijding van microben die veelal worden aangetroffen bij de productie van farmaceutische producten en hebben tot doel specifieke reductieniveaus te behalen. CIP-desinfectiereductieclaims zijn van cruciaal belang in farmaceutische toepassingen die gevoelig zijn voor bacteriële risico's en kunnen ook schimmels, virussen of sporen betreffen.

Het gebruik van een chemisch ontsmettingsproduct vs. heet water of stoom kan de ontsmettingstijd verkorten, waardoor fabrikanten sneller de productie kunnen hervatten. Het verkorten van de reinigingstijd met efficiëntere processen voegt meer waarde toe wanneer faciliteiten op maximale capaciteit draaien en gevraagd worden om meer te doen met minder.  

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure
Bekijk ons volledig assortiment CIP- en COP-reinigings- en desinfectiemiddelen voor systemen in de farmaceutische industrie

De producten worden gemaakt in volledig controleerbare en traceerbare productiebedrijven en u kunt kiezen uit alkalische reinigers, zure reinigers, additieven en boosters, en desinfectiemiddelen die speciaal zijn samengesteld voor oppervlakken die in contact komen met farmaceutische producten.

Ontdek hoe u een op de specifieke behoeften van uw bedrijf afgestemd programma kunt ontwikkelen dat voldoet aan de nieuwste normen en wordt ondersteund door onze gespecialiseerde technische en validatieteams.  

Gerelateerde COSA™-ontsmettings- en desinfectieproducten voor farmaceutische toepassingen

No Offerings found

Gerelateerde oplossingen voor producenten van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Lees meer over hoe Ecolabs oplossingen voor de productie van farmaceutica en geneesmiddelen uw vestiging kan helpen om veilige producten te produceren die aan alle regels voldoen, de kwaliteitsnormen overtreffen, de operationele efficiëntie meetbaar verbeteren en de duurzaamheidsdoelstellingen helpen bereiken.

No related solution pages were found.