1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Klercide™ producten voor verwijderen en reinigen van residu
  5. Klercide™ Low Residue Peroxide - Blended with WFI
Klercide™ Low Residue Peroxide - Blended with WFI

Klercide™ Low Residue Peroxide - Blended with WFI

Klercide™ Low Residue Peroxide van Ecolab is een mix van 6% hoogwaardig waterstofperoxide en steriel water. Het is specifiek ontwikkeld voor gebieden waar een product met weinig residu nodig is. Het mengsel is met een filter van 0,2 micron gefilterd, terminaal gesteriliseerd door middel van gammastraling.

Opmerking: Klercide™ Low Residue Peroxide is in Noord-Amerika verkrijgbaar als reinigingsmiddel.

Eigenschappen en voordelen

Doeltreffend:
  • Minimaal residu. Geschikt voor alle types harde oppervlakken in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen, isolatoren, laminaire-flowkasten, de buitenkant van apparatuur en productievaten.
  • Mengsel dat met een filter van 0,2 micron gefilterd is, steriel gevuld in een ISO-klasse 5 cleanroom. Gesteriliseerd door middel van gammastraling. 

Steriliteit bij gebruik:

  • De gepatenteerde en unieke spraykop op het SteriShield™ Delivery System (SDS) werkt doordat het een volledige afdichting vormt, waardoor er geen lucht meer in de fles kan worden gezogen. Dit elimineert het risico op microbiële besmetting in kritische vul-/afwerkingsgebieden en chemische verontreinigingen.

 

Gerelateerde Klercide™-producten voor residuverwijdering en reiniging

No related product pages were found.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.