1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Klercide™ producten voor verwijderen en reinigen van residu
  5. Klercide™ water met de kwaliteit van steriel water
KlercideSterileWFIQualityWater_Image_Range.jpg

Klercide™ water met de kwaliteit van steriel water

Klercide-water met de kwaliteit van steriel water van Ecolab is geschikt voor productcontactoppervlakken. Het wordt geproduceerd uit steriel water van de hoogste kwaliteit met een gegarandeerd endotoxinegehalte van minder dan 0,25 EU/ml. Steriel water van Klercide is nuttig om steriele concentraten te verdunnen om de vereiste kwaliteit van het product te behouden in hoogwaardige cleanrooms.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

  • Gebruik: Verwijdering van resten en verdunning van desinfectiemiddel.
  • Resten: Product met weinig residu. Endotoxinegehalte dat gegarandeerd <0.25eu> is.
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Beschikbaar als spray of bus met dop. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.

Gerelateerde Klercide™-producten voor residuverwijdering en reiniging

Our search returned no results.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Our search returned no results.