Klercide sterile water for injection quality water in a spray bottle and a larger jug with small text written on the label.

Klercide™ Water for Injection (WFI) Quality Water

Klercide™ WFI Quality Water van Ecolab is geschikt voor productcontactoppervlakken. Het wordt gemaakt van steriel water van de hoogste kwaliteit met endotoxinewaarden die gegarandeerd onder 0,25 EU/ml liggen. Klercide™ WFI is handig voor het verdunnen van steriele concentraten om de vereiste kwaliteit van het product te behouden in hoogwaardige cleanrooms.

Steriel water
Eigenschappen en voordelen

  • Gebruik: Verwijdering van resten en verdunning van desinfectiemiddel.
  • Resten: Product met weinig residu. Endoxotinegehalte dat gegarandeerd <0,25eu> is.
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield™ Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Beschikbaar als spray of bus met dop. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Klercide WFI van Ecolab is compatibel met uiteenlopende cleanroomoppervlakken en het Klercide™-reinigingsproduct en peroxide en met de cleanroomdoekjes uit het Klerwipe™-assortiment.

 

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.