Klerwipe 7030 IPA with Dionized Water

Klerwipe™ 70/30 IPA vermengd met gedeïoniseerd water (100% polyester)

Ecolab Klerwipe 70/30 IPA is een steriel gebreid doekje van 100% polyester dat is doordrenkt met 70/30 IPA vermengd met gedeïoniseerd water. De alcohol wordt met een filter van 0,2 micron gefilterd, vervolgens gevuld en dubbel verpakt in een klasse C (ISO-klasse 7) cleanroom en bestraald door middel van een gevalideerd proces bij minimaal 25 kGy. Klerwipe 70/30 IPA is een snelle oplossing voor het desinfecteren van kleine oppervlakken en kleine apparatuur. Verpakt in een gemakkelijk te openen, hersluitbare verpakking. Elke verpakking bevat 30 doekjes met een hoog absorptievermogen die over het hele oppervlak een consistente hoeveelheid desinfectiemiddel aanbrengen. Klerwipe 70/30 IPA bevat geen chemische bindmiddelen, zodat er na elk gebruik geen chemisch residu op het oppervlak achterblijft.

Eigenschappen en voordelen

  • Efficiëntie: Grote verpakking ideaal voor veelvuldig gebruik.
  • Gezondheid en veiligheid: Sprayen en vegen zijn niet nodig, wat het risico op het inademen van vluchtige organische stoffen verkleint.
  • Toepassing: Voor gebruik op kleine oppervlakken in cleanrooms.
  • Doeltreffendheid: Bacteriedodend, gistdodend, virusdodend en schimmeldodend.
  • Formaat: Verkrijgbaar in een zakje. Hersluitbare verpakking.
  • Compatibiliteit: Compatibel met uiteenlopende cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.