Klerwipes™ Tub and Pouch wipes

Klerwipe™ 70/30 IPA Blended with DI - Pouch Wipes

Ecolab Klerwipe™ 70/30 IPA zijnsteriele doekjes met een laag fijnstofgehalte die geïmpregneerd zijn met 70% isopropylalcohol vermengd met gedeïoniseerd water. De alcoholmix is met een filter van 0,2 micron gefilterd en vervolgens gevuld en dubbelvoudig verpakt in een klasse C / ISO-klasse 5 cleanroom voordat het terminaal wordt gesteriliseerd door middel van gammastraling. Een steriel gebruiksklaar doekje voor kleine oppervlakken, verkrijgbaar in een hersluitbaar zakje met Klertear™ op de verpakking, of in een pot*.

Eigenschappen en voordelen

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, overdrachtsdesinfectie en verwijdering van residuen.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend en virusdodend
  • Formaat: Verkrijgbaar in een zakje, pot* en als dweildoekjes. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.