Klerwipe Tub Pouch Wipes

Klerwipe™ 70/30 Denatured Ethanol - Pouch Wipes

Klerwipe doekjes in een zakje met 70/30 gedenatureerde ethanol zijn steriele doekjes met een laag fijnstofgehalte die zijn geïmpregneerd met 70% gedenatureerde ethanol vermengd met gedeïoniseerd water. De alcoholmix wordt op 0,2 micron gefilterd en dan gevuld en dubbel verpakt in een klasse C cleanroom voordat het terminaal wordt gesteriliseerd met gammastraling. Een steriel gebruiksklaar doekje voor kleine oppervlakken, verkrijgbaar in een hersluitbaar zakje met Klertear™ op de buitenste wikkel of in een pot.

Eigenschappen en voordelen

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, handschoendesinfectie, overdrachtsdesinfectie en verwijdering van residuen.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend en virusdodend
  • Formaat: Verkrijgbaar in een zakje, pot en als dweildoekjes. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.