Commercial Pest Control for Flies

Professionele bestrijding van grote vliegen

Een gewone huisvlieg kan als hinderlijk worden beschouwd, maar deze vliegen vormen ook een ernstig probleem voor de voedselveiligheid. Huisvliegen besmetten voedsel met hun vuiligheid en kunnen bijdragen aan de verspreiding van ziekten. Voorkom problemen met grote vliegen in en rond uw gebouw en zorg voor een schone, veilige en gezonde omgeving voor uw klanten met ons proactieve Large Fly-programma.

Large Fly-programma

Onze proactieve en uitgebreide Large Fly-programma biedt geavanceerde technologie en voortdurende service. Het beperkt het aantal vliegen buiten, voorkomt dat vliegen binnendringen in het gebouw en vernietigt de vliegen die zijn binnen geraakt op een snelle manier. Met behulp van een 'outside-in'-aanpak en gepatenteerde Ecolab-apparatuur, verbetert ons programma de voedselveiligheid en gasttevredenheid via een proactieve oplossing voor vliegen. We bieden een veelzijdige aanpak die vliegen op verschillende manieren aanpakt. Ons wetenschappelijk ontwikkelde programma bestaat uit:

inspecties en aanbevelingen;
binnen- en buitenbehandelingen;
gepatenteerde binnen- en buitenapparatuur.

Wanneer u partner bent van Ecolab, kunt u er zeker van zijn dat u innovatieve, op wetenschap gebaseerde oplossingen krijgt van goed opgeleide ongediertebestrijdingsspecialisten. Ecolab levert consistente serviceprotocollen, praktische inzichten om ongedierteproblemen proactief te voorkomen en 24/7/365 klantenondersteuning. Samen staan we in voor succes.

 

Professionele bestrijding van grote vliegen

StealthFlyStation
STEALTH™ Fly Station

Tot Ecolab's bestrijdingsprogramma voor grote vliegen behoort het gepatenteerde STEALTH™-vliegenstation waarvan bewezen is dat het vliegen aantrekt en doodt.   

Ecolab LED Fly Light
STEALTH™ LED fly light
De STEALTH™-vliegenledlamp is Ecolab's revolutionaire vliegverwijderingstechnologie ontworpen om binnen in uw gebouw te worden geplaatst. 

Video's over grote vliegen

Waarom u geen vliegen wilt
Ecolab's specialist op het gebied van ongediertebestrijding, Dr. John Barcay, toont typisch gedrag van grote vliegen op een manier die u nooit eerder hebt gezien. Ontdek hoe grote vliegen de voedselveiligheid in gevaar kunnen brengen en hoe het veelzijdige, wetenschappelijk onderbouwde programma van Ecolab grote vliegen in uw faciliteit proactief aanpakt om uw voedsel, de ervaring van uw gasten en uw merkreputatie te helpen beschermen.
De strijd aangaan met grote vliegen
Bekijk deze korte video over het belang van het buitenhouden van grote vliegen. Ecolab onderzoekt de biologie en het gedrag van vliegen om uw voedselveiligheid en reputatie te beschermen. Hoe meer u weet over grote vliegen, hoe beter u ze buiten kunt houden.
Grote vliegen: meer dan alleen hinderlijk
Bekijk een opname van het webinar over grote vliegen: meer dan alleen hinderlijk van 2020 Experts van Ecolab bespreken de impact van COVID-19 op ongediertebestrijding, de biologie en het gedrag van grote vliegen, hoe u voorkomt dat grote vliegen uw gebouw binnendringen en hoe u de juiste ongediertebestrijder kiest.
Demonstratievideo STEALTH™ Fly Station
Het STEALTH™-vliegenstation bestrijdt vliegen buiten op discrete wijze en vermindert het aantal vliegen dat uw gebouw binnendringt met tot 50%. Het product is bekroond met de National Restaurant Association's Kitchen Innovations Award van 2012.
Demonstratievideo STEALTH™ Fly Light
Onze gepatenteerde STEALTH™-vliegenledlamp helpt het aantal vliegen te beperken en verbruikt 60% minder energie in vergelijking met traditionele vliegenlampen. Het product is bekroond met de National Restaurant Association's Kitchen Innovations Award van 2017.

Artikelen over grote vliegen

Feiten over grote vliegen ('huisvliegen')

Onder de categorie grote vliegen vallen onder andere huisvliegen, bromvliegen en vleesvliegen. Met inzicht in de biologie en het gedrag van deze veel voorkomende soorten grote vliegen, kan men vliegen in uw gebouw voorkomen.

Fly on toast.
Grote vliegen en voedselveiligheid

Grote vliegen, zoals huisvliegen, bromvliegen en vleesvliegen worden in het Engels ook wel 'filth flies' genoemd. Dit omdat ze zich voortplanten in vuil zoals mest, menselijke uitwerpselen, afvalcontainers, vuilnis en rottende vegetatie, waardoor een risico voor de voedselveiligheid ontstaat.

Man cleaning and sanitizing a table.
Problemen met grote vliegen voorkomen

Om uw bedrijf te beschermen tegen het gezondheidsrisico van grote vliegen, zoals huisvliegen en bromvliegen, kunt u samen met uw ongediertebestrijder stappen ondernemen om de risico's voor voedselveiligheid tot een minimum te beperken.

Image of the outside-in approach.
Voordelen van de outside-in-aanpak

Het implementeren van een uitgebreid programma op basis van een outside-in-aanpak kan uw inspanningen voor het voorkomen van grote vliegen in uw gebouw aanzienlijk verbeteren.

Educatieve hulpmiddelen over grote vliegen

Fiche de conseils pour la prévention des mouches, l'élimination des mouches et la différence entre les petites et grandes mouches.
Tipblad over grote en kleine vliegen
Kom meer te weten over de twee verschillende soorten vliegen. Elk vereisen ze een unieke benadering voor het voorkomen en elimineren van vliegen.
Infographie fournissant 8 façons de prévenir l'infestation de grandes mouches.
infographic over grote vliegen
Kom meer te weten over de unieke biologie en risico's van grote (huis)vliegen en hoe u problemen met huisvliegen kunt beperken.
FlyFeetUnderMicroscope_edited1
Whitepaper over grote vliegen
Kom meer te weten over het gedrag, de inspectie en de behandeling van grote vliegen met Ecolab's whitepaper: overlast beperken, kansen minimaliseren en activiteit indammen: wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor grote vliegen.

 

LargeFlyCerealCompanyCaseStudyImage
Casestudy: voedsel- en drankfabriek
Een grote producent van graanproducten implementeerde het uitgebreide programma voor grote vliegen van Ecolab met een uitgebreide outside-in-aanpak. Het resultaat: het aantal grote vliegen nam af met 81%.
LargeFlyQSRCaseStudyImage
Casestudy: snelle-service restaurant
Onderzoek laat zien dat het robuuste, uitgebreide programma voor grote vliegen van Ecolab effectiever is voor het reduceren van een populatie grote vliegen dan alleen een vliegenlampprogramma. Dit snelle-service restaurant ondervond een afname in vliegen van ongeveer 49%.

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.