Experts in digitale innovatie

Digitale technologie staat centraal bij de transformatie van de manier waarop wij zaken doen. Met de digitale oplossingen van Ecolab die gebruik maken van voorspellende analyses, service op afstand en realtime inzichten, betreden we een nieuw tijdperk van ondernemingsprestaties en klantervaring. Ecolab werkt al lang samen met klanten om hen te helpen hun water- en energiedoelstellingen te behalen, hun operationele prestaties te maximaliseren, problemen op te lossen en de veiligheid te garanderen. Onze loT-experts en digitale oplossingen helpen ons om deze waardevolle samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen.


De bedrijfsactiviteiten optimaliseren met
Digitale innovatie

Het is geen verrassing dat COVID-19 de manier waarop bedrijven werken aan het veranderen is. Wat wel verrassend is, is dat de pandemie de snelheid heeft verhoogd waarmee die bedrijven IoT en digitale oplossingen invoeren. Veel bedrijven hebben geleerd dat IoT en digitale hulpmiddelen de efficiëntie verhogen, de bedrijfsactiviteiten optimaliseren, de productkwaliteit verbeteren, de veiligheid versterken en echt meerwaarde genereren.

Met oplossingen zoals ECOLAB3D™, maakt Ecolab gebruik van kunstmatige intelligentie, IoT en automatisering om klanten te helpen hun bedrijfsactiviteiten te beoordelen en de kloof te dichten tussen hun huidige prestaties en optimale prestaties. Zo kunnen ze uiteindelijk duurzaamheidsdoelstellingen behalen, meer water en energie besparen, de efficiëntie beter optimaliseren, activa beschermen, financiële verbetering stimuleren en de goede werking van hun watersystemen veilig beheren.

Vice President of Commercial Digital Solutions and IoT expert Kevin Doyle

Kevin Doyle is de vicepresident van Commercial Digital Solutions voor de Industrial Group bij Ecolab. Hij leidt de ontwikkeling van digitale strategieën en programma's binnen het bedrijf. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn klantgerichte oplossingen, waaronder het gebruik van de cloud voor applicatieontwikkeling op maat, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analyses, evenals bedrijfsoplossingen zoals customer relationship management, klantportalen en e-commerce waarmee de Ecolab-teams van Sales, Marketing en Research Development & Engineering gedifferentieerde waarde aan onze klanten kunnen leveren.

Een van de hoogtepunten van zijn loopbaan bij Ecolab was dat Doyle de IT'ers begeleidde bij het Ecolab/Nalco-fusieteam. Hij gaf ook leiding aan de implementatie van een gestandaardiseerd platform voor verkoop- en servicetechnologie met behulp waarvan meerdere bedrijven en meer dan 12.000 gebruikers groei stimuleren. Hij leidde ook de strategie, het ontwerp en de bouw van ECOLAB3D™, en hielp zo om gedifferentieerde digitale aanbiedingen te creëren, meerwaarde voor klanten te genereren en voor omzetgroei en -behoud te zorgen.

Doyle behaalde een bachelor in de toegepaste ingenieurswetenschappen aan de Michigan State University, met een focus op beheer van de toeleveringsketen.