1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Klercide™ - Steriele alcohol voor cleanrooms
  5. Klercide™ 70/30 IPA - vermengd met steriel water
Klercide™ 70/30 IPA - vermengd met steriel water

Klercide™ 70/30 IPA - vermengd met steriel water

Ecolabs Klercide™ 70/30 IPA vermengd met steriel water is 70% isopropylalcohol vermengd met steriel water met een endotoxinegehalte dat gegarandeerd lager is dan 0,25 EU/ml. Het alcoholmengsel wordt door een filter van 0,2 micron gefilterd en drievoudig verpakt in een klasse C/iso-klasse 5 cleanroom voordat het terminaal gesteriliseerd wordt door middel van gammastraling.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot productcontactgebieden, handschoendesinfectie, overdrachtsdesinfectie en verwijdering van resten
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend en virusdodend
  • Resten: Product met weinig residu. Endoxotinegehalte dat gegarandeerd <0.25eu> is
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder sprays, bussen met dop, spuitbussen* en geïmpregneerde doekjes in een zakje. Alle formaten zijn drievoudig verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide- en Klerwipe-assortiment.

*Spuitbussen niet verkrijgbaar in Noord-Amerika

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Our search returned no results.