1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Klercide™ - Steriele alcohol voor cleanrooms
  5. Klercide™ Pharma Ethanol - Vermengd met steriel water
Pharma Ethanol

Klercide™ Pharma Ethanol - Vermengd met steriel water

Ecolabs Klercide Pharma Ethanol vermengd met steriel water bestaat uit 70% ethanol gedenatureerd met IPA vermengd met steriel water met een endotoxinegehalte dat gegarandeerd minder is dan 0,25EU/ml. Het alcoholmengsel wordt door een filter van 0,2 micron gefilterd en vervolgens gevuld en drievoudig verpakt in een klasse C/iso-klasse 5 cleanroom voordat het terminaal wordt gesteriliseerd door middel van gammastraling.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot productcontactgebieden, handschoendesinfectie, overdrachtsdesinfectie en verwijdering van resten.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend en virusdodend
  • Resten: Product met weinig residu. Endoxotinegehalte dat gegarandeerd <0.25eu> is
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Verkrijgbaar als spray en in een bus met dop. Alle formaten zijn drievoudig verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide- en Klerwipe-assortiment.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Our search returned no results.