1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Klercide™ - Steriele alcohol voor cleanrooms
  5. Klercide™ 70/30 gedenatureerde ethanol - vermengd met gedeïoniseerd water
KlercideSterile7030Denatured_Range_Photograph.jpg

Klercide™ 70/30 gedenatureerde ethanol - vermengd met gedeïoniseerd water

Klercide 70/30 gedenatureerde ethanol vermengd met gedeïoniseerd water (DI) van Ecolab bestaat uit 70% gedenatureerde ethanol vermengd met DI. De alcoholmix wordt op 0,2 micron gefilterd en dan gevuld en dubbel verpakt in een klasse C cleanroom voordat het terminaal wordt gesteriliseerd met gammastraling.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, handschoendesinfectie, overdrachtsdesinfectie en verwijdering van residuen.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend en virusdodend
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder sprays, bussen met dop, geïmpregneerde voorverpakte pouchdoekjes en dweildoekjes. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide- en Klerwipe-assortiment.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Our search returned no results.