KlercideSterile7030Denatured_Range_Photograph.jpg

Klercide™ 70/30 gedenatureerde ethanol - vermengd met gedeïoniseerd water

Ecolab's Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol blended with deionised water (DI) bestaat uit 70% gedenatureerde ethanol vermengd met gedeïoniseerd water. De alcoholmix wordt op 0,2 micron gefilterd en vervolgens gevuld en dubbel verpakt in een klasse C cleanroom voordat het terminaal wordt gesteriliseerd door middel van gammastraling.

Eigenschappen en voordelen

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, handschoendesinfectie, overdrachtsdesinfectie en verwijdering van residuen.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend en virusdodend
  • Uitvoering: De spray is uitgerust met het gepatenteerde SteriShield™ Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de inhoud tijdens gebruik steriel blijft. Verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder sprays, bussen met dop, geïmpregneerde voorverpakte pouchdoekjes en dweildoekjes. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.