Large adult mosquito filled with blood and the proboscis extended to fill length

Professionele muggenbestrijding

Muggenbeten zijn echt een bron van irritatie en beïnvloeden de gasttevredenheid. Ze vormen ook een toenemend risico voor de volksgezondheid, omdat muggen ziekten zoals het zikavirus, knokkelkoorts, gele koorts, malaria en andere aandoeningen kunnen overdragen. Verwijder in samenwerking met Ecolabs commerciële diensten voor muggeneliminatie de muggenbroedplekken, zodat het risico van beten proactief wordt verkleind.

Voorkom muggenbeten

NoMosquitosSmallImagenobackgroundMediaberichtgeving over de verspreiding van het zikavirus, knokkelkoorts en vele andere virussen en de link naar microcefalie heeft invloed op de publieke perceptie van muggen. Klanten zijn bezorgd over hun risico en eisen meer proactieve en effectieve maatregelen.

Het wetenschappelijk onderbouwde muggenprogramma van Ecolab kan u helpen het risico op muggenbeten op uw locatie te verminderen door middel van een uitgebreid programma van drie stappen. In veldtests heeft ons verbeterde muggenprogramma bijgedragen aan het terugdringen van de overlast van muggen met tot wel 89%.

Het Ecolab-programma voor muggeneliminatie omvat:

  • INSPECTEREN: grondige inspectie ter plaatse gericht op huidige of potentiële activiteiten, voortplanting en schuilplaatsen van muggen.
  • VOORKOMEN: aanbevelingen verstrekken en broedplaatsen aanpakken met behandelingen die larven doden en voorkomen dat muggenlarven zich ooit ontwikkelen.
  • BESCHERMEN: behandelingen uitvoeren op potentiële rustplaatsen van volwassen muggen die een langdurige bescherming tegen muggen bieden.

Onze veelzijdige, Integrated Pest Management (IPM)-benadering richt zich op zowel de potentiële broedplaatsen als rustlocaties van volwassen muggen. Het proces begint met een uitgebreid onderzoek op locatie, gevolgd door training van het personeel over stappen die u kunt nemen om mogelijke broedplaatsen te bestrijden. Wanneer een behandeling nodig is, zullen we een plan op maat ontwikkelen met een volledige reeks behandelingsmethoden die de werkzaamheid maximaliseren en een minimale impact hebben op het milieu.

Wanneer u een samenwerking aangaat met Ecolab kunt u vertrouwen op innovatieve, op wetenschap gebaseerde oplossingen, geleverd door zorgvuldig opgeleide plaagspecialisten die serviceprotocollen op consistente en nauwkeurige wijze uitvoeren; bruikbare inzichten geven om risico's op plagen proactief te voorkomen; 24/7/365 klantenondersteuning bieden; en zich optimaal inzetten voor een klantpartnerschap. Samen staan we in voor succes.

A close up high resolution photograph of a red mosquito sucking blood the blood from human skin.
Feiten over muggen

Artikelen over muggen

Artikelen

Close up photograph of a small and thin mosquito with short wings and long limbs hanging off a curtain.

Ongedierte in de kijker: muggen

Eén enkele steek van een mug is niet alleen irriterend en jeukerig, maar kan ook veel schade aanrichten en ziekten als malaria en zika overdragen.
Tiny mosquito with short limbs hunched over and sucking the blood from human skin.

Bescherm medewerkers en gasten tegen ziekten veroorzaakt door muggen

Of muggen nu bovenaan de lijst van invasieve plagen staan of niet, ze moeten een punt van zorg zijn. 
Tiny mosquito with short limbs hunched over and sucking the blood from human skin.

Veelvoorkomende muggensoorten

Met meer dan 3.000 soorten kan het moeilijk zijn om te weten met welk type mug u te maken heeft. 

Meer plaag- en eliminatiebronnen

Meer bronnen

Infographic of a mosquito with long limbs and a breakout of data points for the Zika mosquito virus.

Muggen vormen een bedreiging

Deze infographic biedt informatie over het zikavirus, een door muggen overgedragen ziekte. 
Ecolab pest service specialist fully clothed and wearing a gas mask performing proactive mosquito control and reduction.

Proactieve plaagbestrijding vermindert het aantal muggen

Ontdek hoe het proactieve muggenprogramma van Ecolab een resort in Rio De Janeiro heeft geholpen om de muggenpopulatie te verkleinen en het aantal klachten van klanten te verminderen.

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.