1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Klercide™ biociden en desinfectieproducten voor cleanrooms
  5. Klercide™ quat met weinig residu - vermengd met steriel water
short desccription

Klercide™ quat met weinig residu - vermengd met steriel water

Klercide quat met weinig residu van Ecolab is een mix van een quaternaire ammoniumverbinding en steriel water. Het is effectief bij een laag concentraat waardoor het product weinig residu achterlaat en het ideaal is voor hoogwaardige cleanrooms en kritische productiegebieden.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

Weinig residu:

  • De residu-accumulatie is minder dan bij andere desinfectieproducten voor cleanrooms met brede werking waardoor oppervlakken minder moeten worden afgespoeld.

Doeltreffend:

  • Wordt op 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld onder unidirectionele klasse A / ISO-klasse 5 luchtstroom in een klasse B / ISO-klasse 5 cleanroom. Drievoudig of dubbelvoudig verpakt.
  • Uitstekende materiaalcompatibiliteit - niet-corrosief voor gebruik bij de meeste cleanroomtoepassingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, isolatoren, apparatuur en de buitenkant van productievaten.

Steriliteit bij gebruik:

  • De gepatenteerde en unieke spraykop op het SteriShield Delivery System (SDS) werkt door een volledige afdichting, waardoor er geen lucht meer in de fles kan worden gezogen. Dit elimineert niet alleen het risico op microbiële besmetting in kritische vul-/afwerkingsgebieden maar ook op chemische verontreinigingen.

Verkrijgbaar als spray en in verpakkingen met dop.

 

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Our search returned no results.