Klercide™ Low Residue Peroxide – Blended with DI

Klercide™ Low Residue Peroxide – Blended with DI

Klercide sporicide peroxide met weinig residu van Ecolab is vermengd met gedeïoniseerd water en bevat 6% waterstofperoxide, wat zorgt voor sporicide-activiteit bij langere contacttijden. De biocide mix wordt op 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld onder een klasse A laminaire stroming en dubbel verpakt in een klasse B cleanroom.

Eigenschappen en voordelen

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van overdrachtsdesinfectie.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend, virusdodend en sporendodend
  • Resten: Product met weinig residu
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield™ Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder sprays, bussen met dop, geïmpregneerde voorverpakte pouchdoekjes en dweildoekjes. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.