1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Klercide™ biociden en desinfectieproducten voor cleanrooms
  5. Klercide™ sporicide peroxide met weinig residu - vermengd met gedeïoniseerd water
Klercide™ sporicide peroxide met weinig residu - vermengd met steriel water

Klercide™ sporicide peroxide met weinig residu - vermengd met steriel water

Een mix van hoogwaardig 6% waterstofperoxide en steriel water. Klercide sporicide peroxide met weinig residu van Ecolab is specifiek ontwikkeld voor gebieden waar een milde, veilige sporicide met zeer weinig residu nodig is. De biocide mix wordt door een filter van 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld onder een klasse A laminaire stroming en drievoudig verpakt in een klasse B/iso-klasse 5 cleanroom.

Opmerking: Dit product is niet geregistreerd als een sporicide of desinfectieproduct in Noord-Amerika.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, productcontactgebieden en overdrachtsdesinfectie.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend, virusdodend en sporendodend
  • Resten: Product met weinig residu. Endoxotinegehalte dat gegarandeerd <0.25eu> is
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Verkrijgbaar als spray en in een bus met dop. Alle formaten zijn drievoudig verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Our search returned no results.