Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide

Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide

Ecolab Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide is een verrijkte mix van 1,5% waterstofperoxide. De biocide mix wordt op 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld onder een klasse A laminaire stroming en dubbel verpakt in een klasse B cleanroom. Dit product is een steriele gebruiksklare, veiligere sporicide voor het wisselend reinigen van kleine en grote oppervlakken.

Eigenschappen en voordelen

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van grote en kleine oppervlakken, met inbegrip van overdrachtsdesinfectie.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend, virusdodend en sporendodend
  • Formaat: De spray bevat het gepatenteerde SteriShield™ Delivery System (SDS) dat ervoor zorgt dat de steriliteit van de inhoud tijdens het gebruik behouden blijft. Verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder sprays, bussen met dop, geïmpregneerde voorverpakte pouchdoekjes en dweildoekjes. Alle formaten zijn dubbel verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.