Vliegenlampen: één deel van bestrijding van buiten naar binnen komend ongedierte

Ecolab LED Fly Light being serviced by an Ecolab Pest Elimination Service Specialist

Vliegenlampen (ook wel Insect Light Traps of ILT's genoemd) zijn geen op zichzelf staand antwoord op vliegenproblemen. Als u een voedselverwerkings-, levensmiddelenreatil of foodservice-faciliteit exploiteert, is vliegenbestrijding onderdeel van de bedrijfsvoering. En hoewel vliegenlampen een waardevol onderdeel zijn van een uitgebreid vliegenprogramma, vormen ze geen complete oplossing.

Vliegen veroorzaken voedselveiligheidsproblemen, jagen klanten weg en kunnen resulteren in puntenaftrek of boetes bij een wettelijk voorgeschreven inspectie. Dus als u vliegen verwijdert, zorgt u voor uw winst, merkimago en reputatie.


Outside-in aanpak bij vliegenbestrijding

De outside-in aanpak van Ecolab bij ongediertebestrijding is gunstig voor het bestrijden van alle vliegende insecten, maar is vooral gericht op grote vliegen, die voornamelijk buiten leven en zich vermeerden. De aanpak is gericht op het vinden van de hoofdoorzaak van grote vliegenactiviteit, het verminderen van de vliegenoverlast rond het gebouw en het oplossen van problemen voordat vliegen binnenkomen.

Onze outside-in aanpak omvat drie belangrijke stappen: 

  1. Voorkom dat vliegen kunnen binnendringen: minimaliseer de tijd dat de deur openstaat en overweeg vestibules, luchtgordijnen en plastic strips.
  2. Verminder de vliegenoverlast buiten: zorg voor goede hygiëne, een gerichte behandeling van buitenoppervlakken en vliegenstations/vallen.
  3. Maak een eind aan vliegenactiviteit binnen: zorg ervoor dat alle vliegen binnen worden geëlimineerd en minimaliseer extra toegangsmogelijkheden.

Als u met Ecolab samenwerkt, krijgt u de beste wetenschap en service.

Onze protocollen zijn ontwikkeld door entomologen, dus de wetenschap is sterk en de uitkomst is effectief.

Buiten: uw servicespecialist voert inspecties uit om voortplantingsplaatsen, dingen die vliegen aantrekken en toegangspunten te vinden, en geeft aanbevelingen om deze omstandigheden te corrigeren. We behandelen rustplaatsen voor vliegen en gebruiken grote vliegenvallen om de lokale populaties te verminderen en de druk ervan rond de locatie te verminderen.

Binnen: uw servicespecialist elimineert alle vliegen die het lukt om binnen te dringen. We gebruiken gerichte behandelingen, eigen apparatuur en beproefde inspectietechnieken om vliegenproblemen op te lossen, waardoor risico's worden voorkomen en vliegen worden geëlimineerd.

Het aanpakken van de hoofdoorzaken van vliegenactiviteit is het doel van het vliegenprogramma van Ecolab. We gebruiken vliegenlampen als onderdeel van die inspanning, maar we hebben genoeg ervaring om te weten dat vliegenlampen geen alomvattende oplossing zijn. Onze aanpak helpt niet alleen om uw faciliteit vliegenvrij te houden; het helpt uw bedrijfsresultaten, voedselveiligheid, gasttevredenheid en uiteindelijk uw merk te beschermen.

Inspecting


Klaar om van vliegen af te komen?

Vraag een ongedierte-inspectie aan

Gerelateerde artikelen