CommericalBuildings550

Bedrijfspanden

Werk samen met Ecolab en verkrijg de resultaten die u nodig heeft - en het vertrouwen dat uw bedrijfsgebouw beschermd en duurzaam is.

Zorg ervoor dat uw gebouw schoon is en efficiënt werkt met onze oplossingen voor het reinigen en desinfecteren, de luchtkwaliteit binnenshuis, het behandelen van boiler- en koelwater, ongediertebestrijding en meer.

Uitgelichte commerciële oplossingen

hallwaytolobby
Tapijt- en vloerreiniging

Ecolab biedt superieure commerciële oplossingen voor vloerreiniging en renovatie voor uw accommodatie en openbare ruimtes, waaronder tapijt, hout, laminaat en stoffering.

clean and shining tile floor
Schoonmaak
Professionele reinigingsproducten en programma's voor kantoorgebouwen, appartementencomplexen, fabrieken en magazijnen. Ecolab biedt een complete lijn van commerciële reinigingsproducten, tools en trainingen.
TotalHygiene
Waslotions, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions

Ecolab biedt vloeibare en schuimende waslotions, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions om uw medewerkers en gasten veilig en gezond te houden. Ons handhygiënesysteem combineert bacteriedodende chemie met technologie en training voor het maximaliseren van handreinigingsgewoonten.

Machinaal wassen

Ecolab biedt oplossingen voor de vaatwas, waarmee water en energie worden bespaard zonder dat dit ten koste gaat van schone resultaten. We delen en bevorderen best practices voor de vaatwas door training en materiaalgebruik ter plaatse voor vaatwasactiviteiten met vaste of vloeibare reinigignsmiddelen.

Ecolab Partner Training Program
Partneropleidingsprogramma

Een uitgebreid facilitair trainingsprogramma dat de training van medewerkers stroomlijnt en helpt bij het optimaliseren van de aanwerving van nieuw personeel, de opleidingskosten beperkt en het behoud, de consistentie en efficiëntie van werknemers verbetert. Het flexibele ontwerp komt tegemoet aan veranderende trainingsbehoeften en leervoorkeuren van volwassenen.

Brochure voor bedrijfspanden en faciliteiten van Ecolab:
een oplossing voor uw grootste uitdagingen.

U werkt hard om de faciliteiten van uw klanten schoon en veilig te houden. Van vloeronderhoud tot schoonmaakdiensten en keukenspecialiteiten, wij bieden full-service BSC-oplossingen om u te helpen een hoger reinigingsniveau te bereiken.

Oplossingen voor gebouwen en faciliteiten

No related solution pages were found.