Healthcarereceptionarea550x310

Gezondheidszorg

Ecolab Healthcare heeft een uitgebreid aanbod aan duurzame oplossingen voor infectiepreventie. gericht op zorginstellingen, met als doel een schoner, veiliger en gezonder milieu. Van acute zorg en medische spoedgevallen tot OEM Healthcare Manufacturing Services, wij streven ernaar om u te voorzien van innovatieve oplossingen die uw bedrijfsuitdagingen oplossen - overal waar het nodig is.

Schoner. Sneller. Gezonder.

Ziekenhuizen

Ondersteuning en hulp die ziekenhuizen nodig hebben om de langetermijnstrijd tegen nosocomiale infecties te winnen. Met praktische gegevens en voorspellende analyses die we samen in programma's kunnen gebruiken om meetbare verbetering mogelijk te maken.

LongTermCare550
Langdurige zorg

Maximalisatie van het comfort en de veiligheid van de bewoners met een uitgebreid pakket reinigings-, nalevings- en operationele oplossingen en gepersonaliseerde ondersteuning.

Hybrid OR photo with general Ecolab OEM Products
OEM Healthcare Manufacturing 

Oplossingen en diensten op maat die uw merk helpen te maximaliseren en zorgen voor uitbreiding van uw oplossingen die bijdragen aan het bieden van veilige, schone en beschermede zorgomgevingen.

Bekijk onze oplossingen voor de gezondheidszorg

Our search returned no results.