Healthcarereceptionarea550x310

Gezondheidszorg

Ecolab Healthcare heeft een uitgebreid aanbod aan duurzame oplossingen voor infectiepreventie. gericht op zorginstellingen, met als doel een schoner, veiliger en gezonder milieu. Van acute zorg tot medische noodhulpdiensten en van centra voor ambulante chirurgie tot OEM producenten van gezondheidzorgproducten, wij zetten ons in om u te voorzien van innovatieve oplossingen die uw bedrijfsuitdagingen oplossen - overal waar dat nodig is.

Schoner. Sneller. Gezonder.

Ziekenhuizen

Ondersteuning en hulp die ziekenhuizen nodig hebben om de langetermijnstrijd tegen nosocomiale infecties te winnen. Met praktische gegevens en voorspellende analyses die we samen in programma's kunnen gebruiken om meetbare verbetering mogelijk te maken.

LongTermCare550
Langdurige zorg

Maximalisatie van het comfort en de veiligheid van de bewoners met een uitgebreid pakket reinigings-, nalevings- en operationele oplossingen en gepersonaliseerde ondersteuning.

Updated with blue background
Centra voor ambulante chirurgie

Een volledig assortiment best-in-class oplossingen voor infectiebeheersing ontwikkeld met veel aandacht voor het verhogen van het zorgniveau voor centra voor ambulante chirurgie.

Hybrid OR photo with general Ecolab OEM Products
OEM Healthcare Manufacturing

Oplossingen en diensten op maat die uw merk helpen te maximaliseren en zorgen voor uitbreiding van uw oplossingen die bijdragen aan het bieden van veilige, schone en beschermede zorgomgevingen.

Bekijk onze oplossingen voor de gezondheidszorg