1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Voedsel- en drank-verwerking
  5. Voedselverwerking
Voedselverwerking

Voedselverwerking

Desinfectie en waterprestaties

Bescherm uw merken en verbeter de voedselveiligheid en de voedselproductkwaliteit met innovaties voor voedselproducenten van Ecolab. Maak gebruik van gespecialiseerde oplossingen voor de voedingsindustrie die de risico's van voedselverwerking beperken, de bedrijfsefficiëntie optimaliseren en de impact op het milieu minimaliseren. Kom meer te weten over manieren om voedselveiligheidsdoelen te bereiken met besmettingspreventie, controle en ondersteuning van incidentrespons.

Operationele
efficiëntie

VOEDSELVEILIGHEID

Samenwerken om te produceren
Veilig voedsel

Ons doel is om samen kwaliteit en veilig voedsel te produceren op een zo efficiënt, verantwoord en winstgevend mogelijke manier. Lees meer informatie over wat een Ecolab partnerschap voor u kan betekenen.

oplossingen voor verse producten
Antimicrobiële stoffen van Ecolab in waswater helpen de voedselkwaliteit en de verlaging van pathogenen te bevorderen. Tsunami 100 is een bij de EPA geregistreerd antimicrobieel wateradditief dat het aantal pathogenen in productiewater vermindert. OMRI-gecertificeerd voor biologische productie in alle belangrijke verwerkingsstappen. Het vermindert de hoeveelheid gist, schimmel en bacteriën op oppervlakken substantieel.
Reinigingsoplossingen voor droge processen
reinigingsoplossingen voor droge processen
De voedsel- en drankenverwerkende industrie heeft lange tijd geworsteld met het reinigen en desinfecteren in droge verwerkingsomgevingen of omgevingen met een lage vochtigheidsgraad. De veelvoorkomende oplossingen zijn arbeidsintensief en vaak niet erg doeltreffend, waardoor de voedselveiligheid en -kwaliteit en de productiviteit en veiligheid van de werknemers in het gedrang komen. Ecolab heeft een revolutionaire technologie ontwikkeld om deze uitdagingen aan te gaan.
Service van wereldklasse
Ervaar het verschil van Ecolab. Als uw vertrouwde partner bieden wij op lokaal niveau een unieke combinatie van service van wereldklasse, oplossingen met een volledige impact en onovertroffen branche-expertise over de hele wereld. Wij helpen u een veilig en beschermd gevoel te geven, wetend dat uw bedrijf geen risico loopt.

 

succesverhalen in de voedselverwerking

Ontdek hoe we de uitdagingen voor onze klanten in de voedsel- en drankverwerkende sector hebben opgelost.

Our search returned no results.

onze oplossingen voor voedselverwerking

Ontdek hoe onze oplossingen u kunnen helpen met uw uitdagingen.

Our search returned no results.

Ecolab-training
Uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheidstraining zijn speciaal ontwikkeld om uw klanten, uw reputatie en uw eindresultaat te beschermen. Van e-learning en klassikale training tot gespecialiseerde ondersteuning ter plaatse: uw bedrijf zal profiteren van onze topexpertise.