Ecolab Pest Elimination Service Specialists

Ongediertebestrijding

Wanneer u kiest voor Ecolab Pest kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf, uw klanten en medewerkers beschermd zijn tegen ongedierte. Toonaangevende, op wetenschap gebaseerde protocollen worden persoonlijk geleverd door service specialisten die uw bedrijf begrijpen.


Over Pest Elimination

COVID-19 bestrijden

Ecolab Pest Elimination, een essentiële dienstverlener, is er trots op onze gemeenschappen en klanten te dienen door de volksgezondheid, voedselveiligheid en eigendommen te beschermen tegen de schadelijke effecten van plagen. Lees meer over ons streven om de gezondheid en veiligheid van onze klanten te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie.

Wij hanteren een hogere norm
Ecolab doet meer dan ongediertebestrijding. Iedere dag maken we gebruik van onze expertise om de meest complexe ongedierte-uitdagingen binnen de sector op te lossen. Met onze proactieve mensen en innovatieve instelling beschermen wij u nu, terwijl we werken we aan nieuwe en betere oplossingen om u ook in de toekomst te beschermen.
Pest Value Prop
Inspecting
Boek een gratis onderzoek op locatie voor uw bedrijf

Ontvang een gratis analyse van jouw bedrijf door een expert technieker van Ecolab.
Een bezoek en doelgerichte aanbevelingen om zo effectief mogelijk te voldoen aan jouw behoeften en problemen op het gebied van hygiëne en ongediertebestrijding.

 

WIJ DOEN MEER DAN ONGEDIERTE BESTRIJDEN

Onze oplossingen voor ongediertebestrijding

PestEliminationBuildingsFacilitiesInspection
Gebouwen en faciliteiten
Voedsel- en drankverwerking
PestSolutionsforFoodserviceRestaurants
Foodservice
PestSolutionsforHealthcare3_edited1
Gezondheidszorg
PestSolutionsforHospitality2_edited1
Horeca
PestSolutionsforFoodRetail2_edited1
Retail

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.

Uitgelichte publicaties en artikelen

Dangers of Cockroaches on Food
Het gevaar van kakkerlakken voor voedselveiligheid
Als er overdag maar één kakkerlak wordt gezien, kan dit duiden op een aanzienlijke plaag. Kakkerlakken zijn nachtdieren en planten zich voort en leven het liefst in donkere schuilplaatsen in de buurt van voedsel en vocht. Maar als het te druk wordt in hun schuilplaats, vertonen ze zich noodgedwongen overdag, vaak op zoek naar voedsel.
BESCHERMING TEGEN KNAAGDIEREN: DE WETENSCHAP ACHTER KNAAGDIERBESTRIJDING
Knaagdierbestrijding
Knaagdieren kunnen op elk moment van het jaar een groot probleem vormen voor voedsel- en drankverwerkende faciliteiten. De ongunstige omstandigheden in de winter kunnen het probleem echter vergroten doordat muizen, die tijdens maanden met een milde temperatuur buiten leven, gebouwen binnendringen op zoek naar voedsel en warmte.
Man cleaning and sanitizing a table.
Bestrijding en preventie van vliegen
Bestrijding van kleine vliegen vereist een partnerschap tussen u en uw aanbieder van insectenbestrijding. Aangezien kleine vliegen een indicator zijn van een hygiënisch of structureel probleem binnen uw faciliteit, is het verwijderen van de broedbron de enige permanente manier om besmetting te voorkomen. Het volgen van eenvoudige aanbevelingen op het gebied van hygiëne en structurele activiteiten kunnen een groot verschil maken om een fruitvliegplaag te voorkomen.

Meer informatiebronnen

Artikelenbibliotheek
Videogalerij