1. Home
  2. Over ons
  3. Onze bedrijfstakken
  4. Ongediertebestrijding
Ecolab Pest Elimination Service Specialists

Ongediertebestrijding

Wanneer u samenwerkt met Ecolab Pest Elimination, kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf, uw klanten en mensen beschermd zijn tegen ongedierte. Toonaangevende, op wetenschap gebaseerde protocollen worden persoonlijk geleverd door service specialisten die uw bedrijf begrijpen.

 

WIJ DOEN MEER DAN ONGEDIERTE BESTRIJDEN

 

onze oplossingen voor ongediertebestrijding

PestEliminationBuildingsFacilitiesInspection
GEBOUWEN EN VOORZIENINGEN
Voedsel- en drankverwerking
PestSolutionsforFoodserviceRestaurants
Foodservice
PestSolutionsforHealthcare3_edited1
Gezondheidszorg
PestSolutionsforHospitality2_edited1
Horeca
PestSolutionsforFoodRetail2_edited1
DETAILHANDEL

ons ongediertebestrijdingsaanbod

Our search returned no results.

uitgelichte publicaties en artikelen

Dangers of Cockroaches on Food
Het gevaar van kakkerlakken voor voedselveiligheid
Als er overdag maar één kakkerlak wordt gezien, kan dit duiden op een aanzienlijke plaag. Kakkerlakken zijn nachtdieren en planten zich voort en leven het liefst in donkere schuilplaatsen in de buurt van voedsel en vocht. Maar als het te druk wordt in hun schuilplaats, vertonen ze zich noodgedwongen overdag, vaak op zoek naar voedsel.
RODENT DEFENSE  THE SCIENCE BEHIND RODENT CONTROL
knaagdierbestrijding
Knaagdieren kunnen op elk moment van het jaar een groot probleem vormen voor voedsel- en drankverwerkende faciliteiten. De ongunstige omstandigheden in de winter kunnen het probleem echter vergroten doordat muizen, die tijdens maanden met een milde temperatuur buiten leven, gebouwen binnendringen op zoek naar voedsel en warmte.
Man cleaning and sanitizing a table.
bestrijding en preventie van vliegen
Bestrijding van kleine vliegen vereist een partnerschap tussen u en uw aanbieder van insectenbestrijding. Aangezien kleine vliegen een indicator zijn van een hygiënisch of structureel probleem binnen uw faciliteit, is het verwijderen van de broedbron de enige permanente manier om besmetting te voorkomen. Het volgen van eenvoudige aanbevelingen op het gebied van hygiëne en structurele activiteiten kunnen een groot verschil maken om een fruitvliegplaag te voorkomen.

meer informatiebronnen

artikelenbibliotheek
videogalerij