Group of Ecolab Institutional associates

Institutionele bedrijfstak wereldwijd

De institutionele bedrijfstak van Ecolab biedt een groot aanbod aan producten en programma's die voorzien in de behoeften van onze klanten; van restaurants, hotels en instellingen voor langdurige zorg tot scholen, bedrijfspanden en militaire faciliteiten. We helpen onze klanten de veiligheid en tevredenheid van hun gasten te waarborgen en tevens hun merken te beschermen en te verbeteren.

Over onze institutionele bedrijfstak

Gesteund door certificeringen die door de sector erkend zijn, bieden servicevertegenwoordigers van Ecolab regelmatig geplande service, verkoop en ondersteuning, evenals training en inspecties van werknemers op locatie. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

Bekijk onze video's op het YouTube-kanaal van Ecolab

Bezoek ons YouTube-kanaal met product- en programmavideo's van Ecolab ter ondersteuning van uw foodservice, horeca-activiteiten, langdurige zorg, faciliteiten en wasserijen ter plaatse.

Gebouwen en voorzieningen

We bieden uitgebreide zorg voor plaatsen waar mensen afhankelijk van zijn - we zorgen voor een schone, veilige en comfortabele omgeving voor iedereen in uw gebouw.

Foodservice

We zorgen voor gasttevredenheid en verbeteren uw merk met oplossingen die de voedselveiligheid beschermen, de efficiëntie verbeteren en zorgen voor een uitzonderlijke reinheid in uw hele werking.

Horeca

U biedt service van topklasse aan uw gasten en wij leveren resultaten van wereldklasse, van de gastenkamers tot de keuken, van het zwembad tot de lobby - wij helpen u de plaatsen te beschermen waar uw gasten eten, slapen, werken en spelen.

Wasserijen

Wij leveren wasserijen op locatie met geavanceerde chemie, apparatuur en dosering om uitzonderlijke resultaten te leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en duurzaamheid te optimaliseren.

Langdurige zorg

Wij zorgen ervoor dat u aan de hoge verwachtingen van de bewoners en hun gezinnen kunt voldoen met het oog op naleving van de regelgeving en uw eindresultaat. Onze uitgebreide aanpak helpt om een veilige, zorgzame en comfortabele gemeenschap te creëren voor uw bewoners, bezoekers en personeel.


Gerelateerde succesverhalen

No Stories found


Institutionele oplossingen

No Solutions Found