1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Voedsel- en drank-verwerking
  5. Vlees, gevogelte, vis en schaaldieren
Verwerking van vlees, gevogelte, vis en zeevruchten

Vlees, gevogelte en zeevruchten

Desinfectie en waterprestaties

Merken beschermen en voedselveiligheid vergroten.

Bescherm uw merk, bespaar water en vergroot de voedselveiligheid met producten en programma's van Ecolab. Onze gespecialiseerde oplossingen voor de verwerking van rood vlees, kip, kalkoen, vis, zeevruchten en meer omvatten een uitgebreide aanpak waarmee u de duurzaamheid kunt verbeteren en tegelijkertijd de kwaliteit van uw eiwithoudende producten kunt beschermen.

Samenwerken om te produceren
Veilig voedsel

Ons doel is om samen kwaliteit en veilig voedsel te produceren op een zo efficiënt, verantwoord en winstgevend mogelijke manier. Lees meer informatie over wat een Ecolab partnerschap voor u kan betekenen.
waste_coverpic
AFVALWATERBEHANDELING
Afvalwaterbehandeling vergt net zo veel aandacht en geïntegreerde oplossingen als andere processen binnen uw bedrijf. Nalco biedt hulpmiddelen om uw volledige afvalwaterbeheer efficiënt te analyseren, evalueren en behandelen, van primaire zuivering tot lozing.
Clean Out of Place System Tank
CLEAN-OUT-OF-PLACE (COP)-OPLOSSINGEN
Verbeter uw COP-systemen en -procedures om het water- en energieverbruik te verlagen en de kwaliteitscontrole aan te scherpen. Ecolab zoekt samen met u de juiste COP-oplossingen voor uw vlees-, gevogelte-, vis- of zeevruchtenverwerkingsfabriek.
ONGEDIERTEBESTRIJDING VOOR VOEDSEL- EN DRANKVERWERKING
Houd uw omgeving vrij van ongedierte met ons uitgebreide Integrated Pest Management (IPM)-programma dat is gestoeld op wetenschappelijk bewezen protocollen. Wij kunnen u helpen om sterke auditscores te behalen en zakelijke inzichten te verkrijgen om zo de resultaten in al uw vestigingen te verbeteren. Onze proactieve benadering van ongediertebestrijding geeft u meer consistentie en informatie in het licht van de toenemende risico's voor de voedselveiligheid.

UITGELICHTE OPLOSSINGEN VOOR VLEES, GEVOGELTE, VIS EN ZEEVRUCHTEN

Ecolab’s Low Temperature Foam Cleaner In Use in Food Processing Plant
REINIGEN MET SCHUIM BIJ LAGE TEMPERATUUR
Advantis™ Soft Metal FC is een zelfschuimend, chloorhoudend, alkalisch reinigingsmiddel. Dit middel voor al uw roestvrijstalen verwerkingsappratuur reinigt met schuim door sprayen en inweken bij lage temperatuur.
MILIEUVRIENDELIJKE REINIGINGS-OPLOSSINGEN
Ecolab biedt een volledig programma aan reinigingsproducten en service-expertise voor optimale hygiëne en veiligheid in uw fabriek.
Ecolab Expert Providing Laboratory Testing and Technical Support for Customers
VALIDATIE EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING
Als uw partner kunnen we laboratoriumtesten uitvoeren en de juiste chemische reinigingsproducten bepalen voor uw toepassing.
Sanitary Worker Hands after Using EcoCare Cleaners and Hygiene Products
HYGIËNE-OPLOSSINGEN VOOR MEDEWERKERS
Om het risico op kruisbesmetting tijdens de verwerking te beperken, biedt EcoCare™ een compleet assortiment met handreinigers, handontsmetters die niet afgespoeld hoeven te worden en een doseersysteem.

succesverhalen van klanten over vlees, gevogelte en zeevruchten

Ontdek hoe we de uitdagingen voor onze klanten in de voedsel- en drankverwerkende sector hebben opgelost.

Our search returned no results.

alle oplossingen voor vlees, gevogelte en zeevruchten

Ontdek hoe onze oplossingen u kunnen helpen met uw uitdagingen.

Our search returned no results.

Ecolab Training Program Classroom
Ecolab-training

Uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheidstraining zijn speciaal ontwikkeld om uw klanten, uw reputatie en uw eindresultaat te beschermen. Van e-learning en klassikale training tot gespecialiseerde ondersteuning ter plaatse: uw bedrijf zal profiteren van onze topexpertise.