Ecolab Long Term Care Holding Hands

Langdurige zorg

Ecolab is een vertrouwde partner op het gebied van oppervlakkenhygiëne en infectiepreventie helpt gemeenschappen gericht op langdurige zorg en wonen voor ouderen bij het verbeteren van de flexibiliteit van hun personeel, het realiseren van een optimale bedrijfsvoering en het bevorderen van het welzijn en het vertrouwen van bewoners, familie en werknemers met schone, gezonde ruimten.
Ecolab Long Term Care brochure 2021
Ontdek hoe Ecolab u kan helpen om een veelgevraagde gemeenschap te worden voor bewoners en werknemers, terwijl het u helpt om uw top- en bottom-line potentieel te beheren.

Uitgelichte oplossingen voor langdurige zorg

Huishouding voor langdurige zorg
Tevredenheid over het verblijf en operationele efficiëntie zijn van cruciaal belang voor uw succes. Onze uitgebreide reinigings- en desinfectieoplossingen, gecombineerd met ongeëvenaarde service en deskundige trainingen, maken Ecolab uw ideale partner voor al uw reinigingsbehoeften.
Handverzorging

Een goede handhygiëne kan de verspreiding van infecties en voedselbesmettingen helpen voorkomen zodat uw medewerkers en bezoekers veilig en gezond blijven. Ons handhygiënesysteem combineert een efficiënte chemische samenstelling met technologie en training door experts en helpt zo naleving van regelgeving te bevorderen.

 

TM_Laundry
Wasserij op locatie
Ecolab werkt samen met u aan de ontwikkeling van een wasserijprogramma op locatie, met geavanceerde chemie en equipment, dat u helpt de totale kosten van de wasserij te beheren, inclusief water- en energieverbruik. Uw wasserijprogramma moet zorgen voor frisse en zachte resultaten die ook hygiënisch schoon zijn en tegelijkertijd de operationele kosten verlagen.
Machinaal wassen

Met behulp van toonaangevende innovatie biedt Ecolab u specifieke oplossingen voor uw unieke bedrijfsactiviteiten. Met een holistische kijk op de activiteiten krijgt u de schone resultaten die klanten verwachten en bespaart u tegelijkertijd water, energie en uiteindelijk ook kosten.

CarpetCare1
Onderhoud van tapijten
hallwaytolobby
Vloerreiniging
Liquidwarewashingfinal
Handafwas

 

ElderlyWomanwithDaughter
Ongediertebestrijding voor LTC
Waterbeheer
Waterbeheer
Dishmachinelease3
Vaatwasmachines

Informatieaanvraag langdurige zorg

Vul dit formulier in om gecontacteerd te worden met meer informatie over oplossingen voor langdurige zorg van Ecolab

* geeft verplicht veld aan

Door "Ja, ik wil graag e-mails ontvangen" aan te vinken, gaat u ermee akkoord dat Ecolab via e-mail contact met u opneemt over promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

Als u zich wilt afmelden of andere opties wilt bekijken voor communicatie over voor u mogelijk interessante producten en diensten, ga dan naar Abonnementencentrum.