LongTermCare550

Long Term Care (langdurige zorg)

Onze uitgebreide reinigings-, compliance-, veiligheids- en operationele oplossingen kunnen u helpen om het comfort en de veiligheid van uw bewoners te vergroten, terwijl u tegelijkertijd uw efficiëntie maximaliseert en de kosten minimaliseert. Wij bieden u persoonlijke service en ondersteuning, toonaangevende innovatie en oplossingen voor totale impact.

Uitgelichte oplossingen voor de gezondheidszorg

Huishouding voor langdurige zorg
Tevredenheid over het verblijf en operationele efficiëntie zijn van cruciaal belang voor uw succes. Onze uitgebreide reinigings- en desinfectieoplossingen, gecombineerd met ongeëvenaarde service en deskundige trainingen, maken Ecolab uw ideale partner voor al uw reinigingsbehoeften.
Handverzorging

Een goede handhygiëne kan de verspreiding van infecties en voedselbesmettingen helpen voorkomen zodat uw medewerkers en bezoekers veilig en gezond blijven. Ons handhygiënesysteem combineert een efficiënte chemische samenstelling met technologie en training door experts en helpt zo naleving van regelgeving te bevorderen.

 

TM_Laundry
Wasserij op locatie
Ecolab werkt samen met u aan de ontwikkeling van een wasserijprogramma op locatie, met geavanceerde chemie en equipment, dat u helpt de totale kosten van de wasserij te beheren, inclusief water- en energieverbruik. Uw wasserijprogramma moet zorgen voor frisse en zachte resultaten die ook hygiënisch schoon zijn en tegelijkertijd de operationele kosten verlagen.
Machinaal wassen

Met behulp van toonaangevende innovatie biedt Ecolab u specifieke oplossingen voor uw unieke bedrijfsactiviteiten. Met een holistische kijk op de activiteiten krijgt u de schone resultaten die klanten verwachten en bespaart u tegelijkertijd water, energie en uiteindelijk ook kosten.

A long term care aid assisting an elderly woman.
Brochure Ecolab Long Term Care voor klanten in de langdurige zorg

Onze programma's zijn speciaal ontworpen voor langdurige zorg. Onze producten helpen de gezondheid en veiligheid van uw gemeenschap te verbeteren en helpen tegelijkertijd de bedrijfsefficiëntie te maximaliseren.

 

CarpetCare1
Onderhoud van tapijten
hallwaytolobby
Vloerreiniging
Liquidwarewashingfinal
Handafwas

 

ElderlyWomanwithDaughter
Ongediertebestrijding voor LTC
Waterbeheer
Waterbeheer
Dishmachinelease3
Vaatwasmachines