education

Educatie

Wij kunnen u helpen uw studenten comfortabel en veilig te houden en tegelijkertijd de efficiëntie te maximaliseren, de kosten te minimaliseren en middelen te sparen - met oplossingen voor reinigen en desinfecteren, binnenluchtkwaliteit en waterbehandeling.

Uitgelichte oplossingen voor het onderwijs

hallwaytolobby
Tapijt- en vloerreiniging

Ecolab biedt superieure commerciële oplossingen voor vloerreiniging en renovatie voor uw accommodatie en openbare ruimtes, waaronder tapijt, hout, laminaat en stoffering.

clean and shiny tile floor
Schoonmaak

Professionele reinigingsproducten en programma's voor kantoorgebouwen, appartementencomplexen, fabrieken en magazijnen. Ecolab biedt een complete lijn van commerciële reinigingsproducten, tools en trainingen.

TotalHygiene
Waslotions, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions

Ecolab biedt vloeibare en schuimende waslotions, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions om uw medewerkers en gasten veilig en gezond te houden. Ons handhygiënesysteem combineert bacteriedodende chemie met technologie en training voor het maximaliseren van handreinigingsgewoonten.

Machinaal wassen

Ecolab biedt oplossingen voor de vaatwas, waarmee water en energie worden bespaard zonder dat dit ten koste gaat van schone resultaten. We delen en bevorderen best practices voor de vaatwas door training en materiaalgebruik ter plaatse voor vaatwasactiviteiten met vaste of vloeibare reinigignsmiddelen.

Partner Program Hero Image
Partneropleidingsprogramma

Een uitgebreid facilitair trainingsprogramma dat de training van medewerkers stroomlijnt en helpt bij het optimaliseren van de aanwerving van nieuw personeel, de opleidingskosten beperkt en het behoud, de consistentie en efficiëntie van werknemers verbetert. Het flexibele ontwerp komt tegemoet aan veranderende trainingsbehoeften en leervoorkeuren van volwassenen.

Wideviewofofficelookingdownhallway
Ecolab Higher Education Facilities Brochure
Een partner waar u op kunt rekenen.
Zowel studenten als de faculteit vertrouwen op u om een hoger niveau van reinigen te bieden. U kunt op Ecolab rekenen als uw toegewijde partner, zodat uw personeel veilig is en iedereen op de campus tevreden is.

Oplossingen voor gebouwen en faciliteiten

No related solution pages were found.